The Crown -fanit häkeltyivät: Prinsessa Dianan roolissa nähdään yli 190-senttinen Elizabeth Debicki – "Ainoa kysymys on…"

The Crown -sarja julkisti, että vanhemman prinsessan Dianan roolissa tullaan näkemään The Great Gatsby -elokuvasta tuttu Elizabeth Debicki.

Netflixin huippusuosittu kuningatar Elisabetin elämästä kertova hittisarja The Crown jatkuu marraskuussa uusin, neljännen tuotantokauden jaksoin.

Elokuussa julkistetussa trailerissa nähtiin jo ensimmäiset vilaukset mukaan juonenkäänteisiin saapuvasta nuoresta prinsessa Dianasta, jota näyttelee Emma Corrin.

Jo aiemmin sarjan virallisella Twitter-tilillä julkistettiin myös jo Corrinin seuraaja. Aikuisempana prinsessa Dianana nähdään näyttelijä Elizabeth Debicki.

– Prinsessa Dianan henki, hänen sanansa ja tekonsa elävät valtavan monien ihmisten sydämissä. Minulle on todellinen etuoikeus ja kunnia päästä mukaan tähän mestarilliseen sarjaan, joka sai minutkin koukkuun jo heti ensimmäisestä jaksosta alkaen, näyttelijän Twitterissä julkistettu lausunto kuului.

Sarjasta on neljännen kauden jälkeen luvassa vielä kaksi tuotantokautta, joiden tapahtumat ulottuvat 2000-luvun alkupuolelle.

Tälle ajanjaksolle mahtuvat Dianan ja Charlesin avioliiton päättyminen sekä prinsessan kuolema, joka järkytti hovia vuonna 1997.

29-vuotias australialaisnäyttelijä Debicki muistetaan muun muassa elokuvasta The Great Gatsby. Monet fanit häkeltyivät hänen valinnastaan: vaikka myös prinsessa Diana oli 178-senttisenä pitkä nainen, on näyttelijä Debicki vielä huomattavasti pidempi – pituutta kun löytyy yli 190 senttiä.

– En ole katsonut sarjaa, mutta minun täytyy nähdä pitkä Elizabeth Debicki prinsessa Dianana, eräs twiitti kuului.

– En ole koskaan katsonut The Crownia, mutta kommentoin silti kaikkia prinsessa Diana -roolituksia ja täytyy sanoa, että Elizabeth Debicki tekee VIHDOIN kunniaa sille, että Diana oli PITKÄ!

Suurin osa keskustelijoista vaikuttikin odottavan Debickin ilmestymistä sarjaan jo innolla.

– Ainoa kysymys on, miksei häntä otettu mukaan jo neljännelle kaudelle! Täytyy olla reilu ja antaa Emma Corrinille mahdollisuus, mutta Elizabeth on ainoastaan viisi vuotta vanhempi. Uudessa roolituksessa ei ole järkeä, elleivät he olleet tyytyväisiä ensimmäiseen valintaansa. Elizabeth näyttää TODELLA sopivalta rooliin, eräs hehkutti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja