Lehtitiedot: U2:n Bono oli terrori-iskun aikana Nizzassa

Useiden lähteiden mukaan U2:n solisti Bono olisi ollut illallistamassa korkean profiilin henkilöiden kanssa, kun Nizzan terrori-isku  tapahtui torstaina.

Bono oli useiden lehtitietojen mukaan illallisella La Petite Maison -ravintolassa Nizzan rantakadulla terrori-iskun aikaan. Kun tilanteen vakavuus valkeni, aseistautuneet poliisit saattoivat Bonon ja muut ravintolan asiakkaat turvaan alueelta.

– Kuten kaikkien muidenkin, Bonon piti kävellä ulos ravintolasta kädet päänsä päällä. Poliisit olivat selvästi huolissaan, että tappaja olisi vielä liikkeellä ja kaikkia kohdeltiin samanarvoisesti,  silminnäkijä kertoo.

Bono omistaa talon Ezen kylästä, josta on vajaa puolen tunnin automatka Nizzaan. U2:n sosiaalisen median kanavia seuraamalla näyttäisi siltä, että useampi bändin jäsen oli Nizzan iskun aikaan Ranskassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Aikaa on kulunut vajaa vuosi siitä kun U2 oli Pariisissa tuhoisten terrori-iskujen aikaan viime talvena. Tuolloin yhtyeen oli määrä esiintyä Pariisissa seuraavana päivänä kun tuhoisat terrori-iskut sattuivat. 

Muun muassa Metro.co, Daily Mail ja Mirror kertovat Bonon olleen paikalla Nizzassa. Toistaiseksi bändi tai Bonon edustajat eivät ole vahvistaneet asiaa. 

Lue myös:

    Uusimmat