Lehti: Markus Pöyhösen kotoa tehtiin yllätyslöytö

Pikajuoksija Markus Pöyhönen joutuu tammikuussa oikeuteen.

Ilta-Sanomien mukaan juoksija Markus Pöyhösen kotoa on löytynyt kahdenlaisten anabolisten steroidien lisäksi myös näiden tyhjiä pakkauksia. Steroidit sekä tyhjät pakkaukset löytyivät polisiin kotietsinnässä.

Lehden mukaan tyhjät pakkaukset olivat foliopäällysteisiä painolevyjä, joista pillereitä oli painettu pois. Samanlaisiin levyihin pakataan muun muassa tavalliset särkylääkkeet.

Pöyhönen on aiemmin selittänyt löytäneensä dopingaineita sisältäneen pussukan ollessaan lenkillä. Viranomaiset eivät kuitenkaan tätä selitystä usko. Siitä ei ole vielä tietoa, onko aineita käyttänyt Pöyhönen vai joku muu.

Pöyhönen on haastettu oikeudenkäyntiin, joka alkaa tammikuun 12. päivä Helsingin käräjäoikeudessa. Entistä pikajuoksijaa syytettäneen laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä. Dopingaineet löytyivät kotietsinnän yhteydessä, kun poliisi etsi materiaalia Pöyhösen ja hänen ex-tyttöystävän väliseen kunnianloukkausjuttuun liittyen. Tämä asianomistajarikos on kuitenkin jo sovittu.

Pöyhönen nousi torstaina otsikoihin, kun 7 päivää -lehti uutisoi juoksijan jättimäisestä ulosottovelasta, joka oli vuoden sisällä kasvanut 10 000 eurosta yli 168 000 euroon.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat