Legendaarinen vapaapainija osti harvinaisen superauton – valmistaja haastoi nyt oikeuteen

Showpainija, kehonrakentaja, näyttelijä ja räppäri John Cena on yksi harvinaisen Ford GT -superauton vain 500 omistajasta. Tai siis oli.

Ford valitsi tarkkaan asiakkaat, joille se edes tarjoaa auton ostamisen mahdollisuutta ja pisti nämä allekirjoittamaan sopimuksen, jonka mukaan esimerkiksi auton myyminen on sallittua aikaisintaan kahden vuoden kuluttua.

Cena kuitenkin meni ja teki juuri sen – myi auton ja vieläpä kalliimmalla kuin mitä hän itse siitä maksoi. Myynnin syynä oli Cenan mukaan rahapula.

Ford ei kuitenkaan tyytynyt asiakassuhteen katkaisemiseen, vaan päätti viedä Cenan oikeuteen sopimusrikkomuksesta ja sen avulla saavutetusta taloudellisesta hyödystä.

Valmistaja vaatii, että Cena antaa sille saamansa myyntivoitot, mutta sen lisäksi korvaa myös noin 75 000 dollarin arvosta Fordin julkisuuskuvaan tullutta iskua.

Cena oli yksi Ford GT:n noin 7 000 halukkaasta ostajasta. Hän omistaa myös aiemman sukupolven mallin. Oikeuden papereiden mukaan Cena vastaanotti auton 23. syyskuuta ja myi sen eteenpäin 20. lokakuuta.

Lähde: Jalopnik

***

1:50

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja