LeAnn Rimes osti uuden lemmenpesän huippuhalvalla – katso kuvat!

Kantrilaulaja LeAnn Rimes osti uuden kodin itselleen ja aviomies Eddie Cibrianille. Tähti teki huippukaupat, sillä hinnaksi muodostui kaksi miljoonaa euroa alkuperäistä pyyntihintaa pienempi summa.

Pettämiskohun saattelemana toisensa löytäneet laulaja LeAnn Rimes, 30, ja näyttelijä Eddie Cibrian, 39, ovat uuden kodin onnellisia omistajia. Pariskunta osti espanjalaistyylisen kartanon julkkisten suosimalta Hidden Hillsin alueelta Kaliforniasta.

Huhtikuussa kaksivuotishääpäiväänsä viettävä pari sai mieluisan vuosipäivälahjan, sillä talosta tehtiin poikkeuksellisen hyvät kaupat. Tähtipari maksoi siitä vain 2,3 miljoonaa euroa, kun alkuperäinen hinta oli 4,3 miljoonaa euroa. 800-neliöisen talon ympärillä on liki hehtaari tonttia.

Talosta tehtiin niin sanotut short sale -kaupat, mikä tarkoittaa sitä, että myyjällä on kenties ollut vaikeuksia maksaa pankille lainoja, joten talo on täytynyt myydä arvoaan halvemmalla pois. Short sale on vaihtoehto ulosmittaukselle.

Tähtiparin uudessa lemmenpesässä on kuusi makuuhuonetta, kaksi oleskeluhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta ja kuntoiluhuone. Talon pihalla on luonnollisesti uima-allas, patio sekä runsaasti tilaa leikkiä Cibrianin pojille, jotka komistuksella on ex-vaimo Brandi Glanvillen kanssa.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat