Näky Suomen yhdellä ruuhkaisimmista silloista lyö ällikällä – joutsen tepastelee ihmisten seassa kuin kuka tahansa jalankulkija

Lauttasaaren ruuhkaisella sillalla jalankulkijat joutuivat hieraisemaan silmiään – eläinkunnan jäsen teposteli jalkakäytävällä kuin kuka tahansa ihminen 0:36
Onko tässä vuoden häkellyttävin urbaanin kaupungin ja luonnon kohtaaminen?

Lauttasaaren sillalla tepasteli keskiviikkona epätavallinen matkalainen kuvattiin kävelemässä keskustan suunnasta Lauttasaareen päin.

Videon kuvannut Jukka Räisänen oli matkalla Lauttasaaresta keskustaan päin pyörällä. Kun vastaan näytti kävelevän jotain outoa, hän pysähtyi hämmästyksestä ja kaivoi esiin kameran.

– Aluksi näytti todella omituiselta. Kaukaa näkyi vain korkea kaula, ja mietin, että mikä strutsi sieltä tulee vastaan, Räisänen kertoo.

Lopulta paljastui, että vastaatuleva matkalainen oli kyhmyjoutsen. Videolta näkee kuinka kyhmyjoutsen käppäilee ihmisten seassa hyvin tottuneena, aivan kuin se kuuluisi katukuvaan.

– Todella itsevarmasti kyhmyjoutsen käveli siltaa pitkin eteenpäin, ja oli rauhallinen. Vitsailtiin, että onkohan se matkalla Mutteri-kahvilaan Lauttasaaren puolelle, Räisänen hymähtää.

Katso videolta joutsenen itsevarmat askeleet Lauttasaaren sillalla!

Lue myös:

    Uusimmat