Lauri Ylöselle ja Katriina-puolisolle perheenlisäystä – paljastivat pienokaisen nimen suloisissa päivityksissä

1:37
Harvoin julkisuudessa esiintyvä Katriina Mikkola edusti puolisonsa Lauri Ylösen vierellä punaisella matolla.

Uusin tulokas on pariskunnan toinen yhteinen lapsi. 

The Rasmus-yhtyeen laulaja Lauri Ylösen ja hänen puolisonsa Katriina Mikkolan perhe on täydentynyt tyttövauvalla. Uutinen oli monelle yllätys, sillä pariskunta ei ole hiiskunut asiasta julkisuudessa. Ylönen ei myöskään jaa liiemmin yksityiselämäänsä koko kansan nähtäville. 

Asia selvisi, kun Ylönen julkaisi kuvan Instagram-tililleen.  Kuvassa onnellinen isä pitää vauvaa hellästi sylissään suukottaen häntä päälaelle.

Samassa hän paljasti kuopuksensa nimen.

– Tyttäremme Ever Marlene Ylönen syntyi sunnuntaina terveenä. Olen syvästi kiitollinen rakkaalleni Katriinalle, joka mahdollisti tämän ihmeen. Kiitos universumi, Ylönen kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Kuvan paikaksi on merkitty Havaiji, jossa perhe tätä nykyä asuu.

Myös Mikkola ilmoitti asiasta Instagram-tilillään julkaisemalla kuvan pikkuruisesta kädestä, joka pitää kädessään kukkaa.

 – Kiitos suunnattomasta tuesta Lauri Ylönen. Meillä on mitä kaunein perhe, rakkauteni. En voisi olla onnellisempi, teimme sen! Mikkola kirjoittaa.

Pariskunnalla on entuudestaan vuonna 2017 syntynyt lapsi. Lisäksi Ylösellä on aiemmasta liitostaan Paula Vesalan kanssa vuonna 2008 syntynyt Julius-poika. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja