Lauri Tähkä: Lupasin Lenita Airistolle, että en anna mahan kasvaa

Rankkaa keikkaelämää viettävälle Lauri Tähkälle hyvässä kunnossa pysyminen on äärimmäisen tärkeää.

Lauantaina 40 vuotta täyttävä muusikko Lauri Tähkä saa silloin tällöin kuulla olevansa ikäisekseen todella hyvässä kunnossa. Liikunta ja tiukka ruokavalio ovatkin tärkeitä Tähkälle.

– Tämä ammatti on sen verran rankka, että täytyy yrittää pysyä hyvässä kunnossa. Lavalla huomaa kyllä nopeasti, jos ei ole treenannut tarpeeksi, hän selittää.

Etenkin säännöllisen ruokavalion noudattaminen on kiireisten keikkaputkien aikaan kuitenkin haastavaa.

– Välillä ruokailu repsahtaa keikkaillessa, kun ei vain pysty syömään niin säännöllisesti. Toisaalta ruokavalioni on usein tavallista tiukempi juuri keikkaputken alkaessa, Tähkä kertoo.

Pian neljänkympin rajapyykin ylittävä Tähkä aikoo pysyä hyvässä kunnossa ja elää terveellisesti myös jatkossa. Hän on antanut siitä lupauksensa myös eräälle voimakastahtoiselle teräsnaiselle.

– Olin viime viikolla Hjallis-ohjelmassa. Sen jälkeen Lenita Airisto sanoi minulle, että lupaa, että pidät itsesi aina tuossa kunnossa, että et anna mahan kasvaa. Lupasin sen hänelle, Tähkä naurahtaa.

Airisto myöntää MTV.fille, että aikoo seurtata Tähkää ja tämän uraa tarkasti jatkossakin.

– Aion seurata pitkään Lauri Tähkää, sillä hänen uransa on jatkuvassa nousukiidossa. Lauri Tähkä on suomalainen mies, suomalainen artisti, jossa on sekä romanttista että eroottista karismaa, Airisto kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat