Lauri Markkasen paluussa Clevelandiin erityispiirre – suomalaistähti myhäili: "Se tuntui hyvältä"

Lauri Markkanen avaa NBA-huippukautensa taustoja MTV Urheilulle – "Epäitsekästä korista."

Lauri Markkanen onnistui tekemään tehokkaan paluun entisiin kotimaisemiinsa Clevelandiin koripallon NBA:ssa, mutta suomalaistähden nykyseura Utah Jazz koki 99-122-tappion. 

Pääkuvan video: Lauri Markkanen avaa NBA-huippukautensa taustoja MTV Urheilulle.

Markkanen oli ottelun tehokkain pelaaja 24 pisteellään, mutta kotijoukkue Cavaliers rankaisi laajemmalla rintamalla ja huomattavasti tarkemmalla heittopelillä. 

– He pelasivat paremmin koko matsin ajan. Totta kai he heittivät hyvin myös, mutta pystymme tekemään puolustuksellisesti paremmin asioita. Ja emme saaneet hyökkäystä toimimaan niin hyvin kuin olisimme halunneet, suomalaistähti perkasi MTV Urheilulle ottelun jälkeen. 

– Cleveland on hyvä joukkue, ja se on pelannut hyvin tällä kaudella.

Utahin aikataulu on tiukka, sillä se kohtaa Detroit Pistonsin vierasparketilla heti seuraavana päivänä. 

– Katsomme nyt filmin ottelusta ja mietimme, miten voimme olla parempia huomenna. Se on parasta NBA:ssa, että saamme heti huomenna yrittää palauttaa kunniamme, Markkanen totesi yleisessä pressissä. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Suomalaistähti tuntui nauttivan paluusta Clevelandiin, jossa hän pelasi edellisen kauden ennen yllätyksenä tullutta siirtoaan Utahiin. 

– Juttelen edelleen muutamille kavereille joukkueesta. Oli kiva nähdä henkilökuntaa. Minulla on edelleen hyvät välit kaikkien kanssa täällä. Tämä oli hauska peli, vaikka olisin halunnut vähän erilaisen tuloksen.  

– Ainakin minä kuulin fanien huutavan nimeäni, ja vaikutti siltä, että he olivat iloisia nähdessäni minut. Se tuntui hyvältä, Markkanen summasi hymyillen. 

Utah on läntisessä konferenssissa yhdeksäntenä. 

Lue myös:

    Uusimmat