Mainos

Laulajatähti avautuu huumeista: ”En voi tehdä tätä selvinpäin”

Lukuisista listahiteistä tunnettu The Weeknd kertoo hurjasta nuoruudestaan The Guardian -lehden haastattelussa. 

Grammy-palkittu The Weeknd, eli Abel Tesfaye, on ollut viime vuosina tuttu nimi hittilistoilla. Mies tunnetaan muun muassa hiteistään The Hills, Can’t Feel My Face ja Starboy.

Koulunsa kesken jättänyt muusikko tunnetaan myös ahkerana juhlijana ja mies on myöntänyt avoimesti käyttäneensä huumeita tiuhaankin tahtiin. Tesfaye kertoo The Guardian -lehden haastattelussa hänen nuoruuteensa kuuluneen päihteitä aina kokaiinista sieniin ja muuntohuumeista yskänlääkkeisiin. Rahat menivät huumeisiin ja ruoka varastettiin kaupasta.

–  Olisin voinut pilata koko elämäni, kun lopetin koulun. Lopputulos olisi voinut olla kammottava. Mutta elin silloin synkkää aikaa. Vain huumeiden vaikutuksen alaisena tunsin olevani oma itseni, Tesfaye kertoo. 

Muutama putkassa vietetty yö säikäytti Tesfayen ja sai hänet ryhdistäytymään. Hän alkoi tehdä musiikkia tosissaan, mutta päihteet pysyivät matkassa. 

–  Kun minulla ei ollut mitään muuta, kun musiikin tekeminen, se kävi erittäin raskaaksi. Huumeet olivat pakokeinoni. 

Tesfaye paljastaa artikkelissa käyttävänsä päihteitä toisinaan yhä. Hän saattaa turvautua huumeisiin esimerkiksi silloin, kun inspiraatio musiikin suhteen on kateissa.

– Jos olen täysin rehellinen, olen käyttänyt jotain jokaista levyä tehdessäni. Teen niin, kun luominen tyrehtyy ja jään jumiin. Ajoittain tuntuu siltä, etten edes voi tehdä tätä selvinpäin, hän paljastaa.

Hän vakuuttaa kuitenkin, että ikä on tuonut mukanaan kypsyyttä ja rauhaa, ja juhliminen on jäänyt selvästi vähemmälle.

– 19-vuotiaan mieli on hyvin erilainen kuin 26-vuotiaan mieli. Ihminen kasvaa, luo parempia ihmissuhteita. Kokee asioita, tapaa ihmisiä, parempia sellaisia, hän selittää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.