Mainos

Laulaja uhoaa: Bändini on isompi kuin Oasis

Liam Gallagher on jälleen tuttuun tapaansa rehennellyt tulevaisuuden suunnitelmistaan. Hänen uusi yhtyeensä Beady Eye tulee miehen mukaan menestymään paremmin kuin Oasis. Veli Noel Gallagher sai myös osansa miehen kärkkäästä kritiikistä.

Laulaja Liam Gallagher väittää, että hänen uusi bändinsä tulee olemaan isompi kuin Oasis. Miehen uusi bändi Beady Eye tekee miehen mukaan kunnon rokkia eikä poppia, kuten Oasis. Uusi levy on jo lähes valmis.

– Minulla ei ole epäilystäkään musiikista ja omasta onnistumisestani. En ole koskaan kuulostanut paremmalta kuin nyt, mies kommentoi London's Sunday Timesille.

Bändin solisti Liam Gallagher on aina osannut laukoa räväköitä kommentteja. Erityisesti hänen veljensä on saanut paljon kuraa niskaansa. Liam uskoo, että Noel Gallagher tulee ryömien takaisin ja haluaa liittyä Beady Eyehin, kun huomaa, kuinka se tulee menestymään.

– Noel luulee, että hän on johtaja kaikessa. Hän uskoo että jokainen hänen tekemänsä päätös on oikea. Minä perustin bändin. Minä olen Oasis.

Liam Gallagherilla on nyt bändinsä kanssa suuri haaste edessä, jos he aikovat pitää tavoitteesta kiinni. Jotta bändi olisi suurempi ilmiö kuin Oasis, muun muassa sen ensimmäisen levyn täytyisi myydä yli 35 miljoonaa kappaletta.

MTV3/Helmi

Lähde: undercover.com.au

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.