Laulaja myi tämän talon miljardöörille – tappiolla!

Laulaja Billy Joel myy hiljalleen omaisuuttaan. Maaliskuussa New Yorkin asuntonsa myynyt Joel pääsi nyt eroon Miamin kartanostaan.

Uptown Girl -laulustakin tunnettu Billy Joel, 64, on myynyt Miamin Floridassa sijaitsevan rantahuvilansa 10,6 miljoonalla eurolla. Luksuskodin uusi omistaja on muotimoguli Diego Della Valle.

Laulaja laittoi talon myyntiin jo viime vuoden toukokuussa 11,1 miljoonalla eurolla, mutta joutui tyytymään puoli miljoonaa euroa pienempään summaan – huolimatta siitä, että Della Vallen omaisuus on yli miljardi euroa. Joelin omaisuudeksi arvellaan vain noin 121 miljoonaa euroa.

Joel osti kartanon vuonna 2006 maksaen siitä noin 10,2 miljoonaa euroa. Kun välittäjän palkkiot vähennetään myyntihinnasta, jää Joel lehtitietojen mukaan itse asiassa hieman tappiolle Della Vallen kanssa tehdyistä kaupoista.

Välimeren tyylisessä kartanossa on seitsemän makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta. Neliömetrejä La Gorcen saarella sijaitsevassa kartanossa on 825.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: realestalker.blogspot.fi/luxe.truliablog.com

Kuvat: Splash News

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja