Laulaja Jessie J: Olen bi ja sillä sipuli!

Laulaja Jessie J haluaa vahvistaa koko maailmalle olevan biseksuaali, sillä hän on kyllästynyt spekulaatioihin ja huhuihin omasta romanttisesta yksityiselämästään, kirjoittaa digitalspy.co.uk.

Englantilainen laulaja Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, kertoo avoimesti olevansa biseksuaali saadakseen kaikilta epämääräisiltä huhuilta siivet poikki ensalkuunsa.

– En ole koskaan kieltänyt sitä. Whoopie doo pojat, kyllä, olen deittaillut tyttöjä ja olen deittaillut poikia – pääskää yli siitä, 22-vuotias Jessie J kertoo. Hän kertoo olevansa biseksuaali ja sillä sipuli.

– Se ei ole salaisuus! nuori nainen lisäsi.

Brit Award -voittaja paljasti myös, että eniten hänen seksuaalisuutensa tuntuu kiinnostavan mediaa. Jotkut medianedustajat olivat piinanneet jopa laulajan ystäviä.

– Ihmiset ovat ottaneet yhteyttä vanhoihin koulukavereihini, näpsäkkä nainen kertoo ja vinkkasi Facebookin olevan kaiken pahan alku ja juuri.

Jessie J on tunnettu kappaleistaan kuten Tag it ja Do It Like a Dude. Hän voitti Critics' Choice -palkinnon vuoden 2011 Brit Awardseissa. Nuoren naisen Who You Are -esikoisalbumi ilmestynee kuun lopussa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: GettyImage/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja