Mainos

Laulaja Eini julkaisi suloisen kuvan kotoa muuttaneesta kuopuksestaan: "Onnea elämääsi, poikani"

14:49
Laulaja Eini tunnetaan pirteänä ja vauhdikkaana esiintyjänä.

Eini on julkaissut Instagram-kuva nuorimmaisestaan.

Aika rientää – sen on kokenut nyt myös laulaja Eini, joka on julkaissut sosiaalisessa mediassa haaveellisen kuvan nuorimmasta lapsestaan. Kuvassa pieni hiekkakakkuja rannalla leipova poika hymyilee katsoen kameraan.

– Hiekkakakkujen aika on ohi ja tämä nuorimmainenkin muutti pois kotoa. Nyt rakennetaan omaa elämää omin kantavin siivin, Eini kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Einin ja hänen ohjelmatoimistossa työskentelevän puolisonsa Lars Pajumäen esikoistytär syntyi vuonna 1990. Perheen kuopus syntyi vuonna 1999. Einin ja Lars Pajumäen haaveisiin jälkikasvusta on mahtunut myös surua, sillä Eini koki lasten välillä kaksi keskenmenoon päättynyttä raskautta.

Einin hiekassa leikkineestä pienestä pojasta on nyt kasvanut aikuinen.

– Tavallaan haikea olo, mutta myös onnellinen hänen puolestaan. Muistatko, mikä fiilis, ihan huikea se oli, kun muutti ensimmäistä kertaa omaan asuntoon. Huh! Onnea elämääsi, poikani. Tukena ollaan, Eini jatkaa lämpimästi.

Kommentoijat ovat pystyneet samaistumaan laulajan julkaisuun hyvin.

– Näinhän sen kuuluukin mennä. Elämä kantaa, yksi kirjoittaa.

– Meilläkin kaikki lapset lähteneet jo vuosia sitten. Nyt on mukava katsella sivusta heidän touhujaan omien lastensa kanssa, toinen kertoo.

Einin noususta suomalaisen iskelmätaivaan tähdeksi on kulunut jo yli 40 vuotta. Hänen ensimmäinen hittinsä oli Yes sir, alkaa polttaa, joka julkaistiin vuonna 1977. Biisi oli ajan hengen mukaisesti käännösversio Baccaran kappaleesta Yes sir, I can boogie.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja