Lauantain suomalaiset Oberstdorfin MM-kisoissa: Ilkka Herola, Eero Hirvonen, Krista Pärmäkoski...

7:25
Lajilegenda Hannu Manninen iloitsi Ilkka Herolan menestyksestä yhdistetyn suomalaistähden saavutettua Oberstdorfissa MM-hopeaa.

Oberstdorfin MM-kisoissa vietetään tänään lauantaina jo viimeistä edellistä kilpailupäivää. Yhdistetyssä jännitetään parisprinttiä, jossa nähdään suomalaiskaksikkona Ilkka Herola ja Eero Hirvonen.

Herola ja Hirvonen ovat yltäneet maailmancupissa parisprintissä vuosien varrella kolmesti palkintokorokkeelle. Voiton he saavuttivat Salpausselällä kaksi vuotta sitten.

Tämän vuoden tammikuussa kaksikko sijoittui Val di Fiemmen parisprintissä kolmanneksi. Huippupäivänä MM-mitalikin on mahdollinen, mutta vahvoilla hiihtäjilläkään ei ole mäessä varaa ottaa paljoa takkiin.

Herola on saavuttanut aiemmin näissä kisoissa uransa ensimmäisten arvokisamitalin, kun hän nousi kovalla hiihdollaan henkilökohtaiseen MM-hopeaan.

Tänään käydään myös naisten 30 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailu ja mäkihypyn miesten joukkuekisa. Joukkuemäestä suomalaisilta ei suuria odoteta, mutta naisten kolmellakympillä Krista Pärmäkoskella on nykykunnossaan hyvänä päivänä saumoja ainakin kymmenen parhaan joukkoon.

Hiihdon MM-kisojen ohjelma lauantaina 6.3.:

11.00 Yhdistetty: miesten parisprintin mäkiosuus HS 109

Ilkka Herola, Eero Hirvonen.

13.30 Maastohiihto: naisten 30 km (p)

Johanna Matintalo, Laura Mononen, Vilma Nissinen, Krista Pärmäkoski.

16.00 Yhdistetty: miesten parisprintin hiihto-osuus 2x7,5 km

18.00 Mäkihyppy: miesten joukkuekilpailu HS 137

Niko Kytösaho, Antti Aalto, Arttu Pohjola, Eetu Nousiainen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja