Latistuiko seksielämänne? Vastaa kyselyyn!

Onko seksielämä parisuhteessanne kuivahtanutta tai jopa olematonta? Studio55.fi kerää lukijoiden kokemuksia nimettömänä toteutettavaan kyselyyn.

Muuttuiko ilotulitus lakanoiden alla lauantaisaunan jälkeiseksi poskisuukoksi? Onko kahden välisestä kemiasta jäljellä enää kahden metrin väli nukkuessa?

Kerro, millaista seksielämänne oli ennen ja millaista se on nyt. Kuinka paljon seksi on määrällisesti vähentynyt? Entä miten se on muuttunut sisällöltään? Onko asennoilla leikittely väistynyt lähetyssaarnaajan tieltä?

Mitä arvelet löytyvän muutoksen taustalta? Johtuuko esimerkiksi haluttomuus kyllästymisestä tai masennuksesta? Eikö kumppanin vuosien varrella muuttunut ulkonäkö enää miellytä? Tai onko syy sittenkin vaihdevuosien kuivattamissa limakalvoissa, kivuliaissa yhdynnöissä tai siinä, ettei erektio enää toimi entiseen malliin? Tai oletko sinä tai puolisosi sairastunut vakavasti?

Miltä tilanne sinusta tuntuu? Elätkö tyytyväisenä näin vai toivoisitko tilanteeseen muutosta? Jos olette yrittäneet parantaa tilannetta, niin miten?

Vastauksia saatetaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-sivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain toimittajan mahdollista yhteydenottoa varten.

Lue myös:

    Uusimmat