Lataa immuunijärjestelmäsi täyteen voimaan!

Immunoglucan -betaglukaanitabletit sisältävät Wellmune WGP® betaglukaania, joka tukee tehokkaasti kehon immuunipuolustusjärjestelmää. WGP® betaglukaani on kaikille soveltuva täysin luontainen immuunijärjestelmän voimistaja, joka myös auttaa elimistöä alentuneen immuniteetin aikana.

Leivontahiivan soluseinämistä eristetty erikoispuhdas WGP® betaglukaani on patentoitu, luontainen hiilihydraatti, jolla ona inutlaatuiset biologiset ominaisuudet. WGP® betaglukaani on tutkimusten perusteella erittäin tehokas ja elimistö tunnistaa sen paremmin kuin muista lähteistä (esimerkiksi kaurasta, ohrasta tai sienistä) eristetyn betaglukaanin.

WGP® betaglukaani sisältää 75 % aktiivista betaglukaania, joka lisää vastustuskykyä tehostamalla erityisesti makrofaagien aktiivisuutta, vasta-aineiden tuotantoa ja T-solujen aktiivisuutta. Kliinisessä kokeessa todettiin WGP® betaglukaanin lisäävän vieraita hyökkääjiä syövien tai sieppaavien immuunisolujen prosenttiosuutta sekä lisäävän tärkeitä proteiineja, jotka säätelevät immuunipuolustusta. (Lähde: Biophage Pharma Inc., 2003)

WGP® betaglukaani antaa keholle joka päivä suojan taudinaiheuttajia vastaan ja vahvistaa immuunijärjestelmän tehoa. se myös auttaa elimistöä puolustautumaan alentuneen immuniteetin aikana esiintyviä ongelmia vastaan. Ravintolisänä käytettynä WGP® betaglukaani sopii useimmiten myös henkilöille, jotka ovat hiivalle allergisia.

Kokeile Immunoglucania!

WGP® betaglukaania sisältävien Immunoglucan-tablettien käytöstä hyötyvät erityisesti henkilöt, jotka kärsivät uupumuksesta, stressistä, toistuvista flunssista tai lisääntyneestä sairastumisalttiudesta. Valmiste sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa jaksamistaan, muun muassa urheilijoille, kuntoilijoille, raskasta fyysistä työtä tekeville ja toipilaille. Immunoglucan-tabletit edistävät hyvinvointia sekä auttavat säilyttämään vitaalisuuden ja tarmon.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä noin 30 min. ennen ateriaa.

2 tablettia sisältää 250 mg betaglukaania.

Laktoositon, makeuttamaton, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä.

Pakkaus: 40 tablettia

Kuvat: Shutterstock ja Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja