Lasten suusta: lue hauskat tarinat!

Vanhan sananlaskun mukaan lasten suusta kuulee totuuden, mutta kuulee sieltä myös paljon muita juttuja. Moni jälkikasvun lausahduksista naurattaa vielä vuosia jälkeenpäin. Lue lukijoidemme hauskimmat muistot!

Pyysimme Koti-osion lukijoita kertomaan hauskoja muistoja omien ja muiden lapsukaisten kasvuvuosilta. Moni oli joutunut noloon tilanteeseen, kun pienokainen oli avannut suunsa väärällä hetkellä.

– Tyttäreni ilmoitti vieraan sylissä istuen, että äidin pyllystä tulee verta! Ja vieläpä kahvipöydässä, muistelee nimimerkki Joo.

– Kuusivuotias tyttäremme oli menossa tätinsä häihin ja oli kiinnostunut tapahtumasta. Kerroimme, että täti on nuori ja menee siksi naimisiin. Tyttö tokaisi, että mummo on jo niin vanha, ettei enää mene naimisiin, koska naimisen jälkeen kuolee, muistelee nimimerkki Koko suvun naurattaja.

Väärien sanojen sijaan lausahdus voi osua juuri oikeaan hetkeen.

– Olin kummityttöni kanssa menossa kauppaan ja hän näki nuoren miehen parkkeerasaavan ilman lupaa inva-paikalle. Siihen kummityttöni sitten suureen ääneen: " Hei täti, onko tuo sellainen vammainen?" Meni poika vauhdikkaasti vaihtamaan auton paikkaa, nauraa nimimerkki Kivi.

Lasten jutut ovat usein hauskoja oivalluksia, kuten nimimerkki Hele muistelee.

– Pikkusisko oli vielä siinä iässä että hän puhui omaa "vauvakieltään", Isoveli tiedusteli huolestuneena, että ei kai meille ole tullut vahingossa englantilainen vauva!, hän kirjoittaa.

– Vanhin lapsistamme oli vauvana kova syömään rintaa. Vitsailimme asiasta hänen ollessaan 3-vuotias ja aikansa keskustelua kuunneltuaan hän tokaisi, että silloin kun minä olin vauva, äiti ole lehmä!, nauraa nimimerkki Äitix3.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat