Las Vegasissa joukkoampuminen, kaupungissa oleva Sara Chafak MTV:lle: "Joka paikassa on vartijoita"

Las Vegasissa joukkoampuminen – ensitietojen mukaan useita uhreja (Video saattaa järkyttää) 46:24

MTV:n tavoittama ex-missi oli järkyttävien tapahtumien aikaan Las Vegasissa hotellihuoneessaan.

Vuoden 2012 Miss Suomi ja Tilt-ohjelman juontaja Sara Chafak, 26, on parhaillaan Yhdysvalloissa Las Vegasissa, jossa on tapahtunut joukkoampuminen. MTV tavoitti Chafakin, joka oli tapahtumien aikaan hotellihuoneessaan.

– Olen turvassa omassa hotellihuoneessa. Hotellista pääsee ulos, mutta sisään hotelliin ei pääse kukaan mistään ovesta. Yhtäkkiä puolentoista tunnin aikana jengi on flipannut joka paikassa ihan nollasta sataan. On kyllä aika hurja meininki, Chafak sanoo.

– Minulla kävi tosi hyvä tuuri, kun en lähtenyt omalta hotellilta mihinkään. Jussi Heikelällä ja Jenni Alexandrovalla kävi vähän huonompi tuuri, kun he lähtivät toiseen hotelliin illallistamaan. Mietin kyllä, että olisin lähtenyt shoppailemaan, mutta herran jumala. Tuolta vältyttiin nyt.

Chafak arvioi vartioinnin Las Vegasissa olevan tällä hetkellä maksimitasolla.

– Joka paikassa on vartijoita. Olen ihan häkeltynyt siitä, miten paljon täällä tapahtuu tällä hetkellä. Henkilökunta ei anna ihmisten kasaantua käytävillä, kaikkien pitää hajaantua tai mennä huoneisiinsa, ex-missi kertoo.

– Kasinoilla saa pelata, ulos saa mennä, mutta sisään ei pääse. Onneksi nyt on paikallista aikaa yö, ettei sinänsä tarvitsekaan lähteä mihinkään. Toivottavasti kuolinuhriluku ei enää nouse.

Las Vegasissa Yhdysvalloissa ainakin 50 ihmistä on saanut surmansa lähivuosikymmenien verisimmässä joukkoampumisessa, kertovat viranomaiset. Haavoittuneita on yli 400, heistä osa kriittisessä tilassa.

Artikkelia päivitetty 2.10.2017 kello 17.16: Päivitetty tieto loukkaantuneiden lukumäärästä.

Artikkelia päivitetty 2.10.2017 kello 15.59: Päivitetty tieto uhrien lukumäärästä.

Lue myös:

    Uusimmat