Lapsitähdestä tyylikkääksi neidoksi – näin Dakota Fanning on muuttunut

Dakota Fanningin tyyli on vuosien saatossa jalostunut upeaksi.

AVA Elokuvana nähdään perjantaina jännittävä Hide and Seek. Kyseessä on psykologinen trilleri, jonka keskiössä on murheen murtaman isän ja traumatisoituneen tyttären yhteinen surutyö.

Nuorta Emilyä näyttelee elokuvassa nyt jo 19-vuotias DakotaFanning, joka aloitti näyttelemisen ollessaan seitsemän vuotta vanha.

Fanning voitti roolistaan Hide and Seekissä MTV Movie Awardin. Hän on tehnyt vaikuttavan uran näyttelijänä ja esiintynyt useammissa gaaloissa kuin monet itseään tuplasti vanhemmat näyttelijät!

Nuoresta iästään huolimatta Fanningilla on varma, oma tyyli, joka on vuosien saatossa jalostunut lapsuuden upeista prinsessamekoista nuoren naisen erittäin varmaksi ja omaleimaiseksi tyyliksi.

Hide and Seek -elokuvassa nuori Emily muuttuu äitinsä kuoleman jälkeen vaiteliaaksi ja poissaolevaksi. Isä David on psykologi, muttei osaa auttaa onnetonta tytärtään. Viedäkseen Emilyn pois kivuliaiden muistojen keskeltä isä hankkii uuden kodin idyllisestä pikkukaupungista, mutta tuska ei helpota. Tragedia kasvaa uusiin ulottuvuuksiin, kun talossa alkaa tapahtua selittämättömiä asioita…

AVA Elokuva: Hide and Seek AVAlla pe klo 21.00!


AVA/Maria Aarnio

Lue myös:

    Uusimmat