Lapsiperheiltä riistetään? Matkatoimistot saattavat veloittaa lapsista enemmän kuin aikuisista

Briteissä on noussut kohu siitä, että matkatoimistojen on todettu veloittavan tietyissä tapauksissa lapsista korkeampaa hintaa kuin aikuisista.

Daily Mail kertoo, että lapsiperheiltä saatetaan veloittaa satoja puntia enemmän rahaa lomamatkoista kuin pelkkien aikuisten matkaseurueelta. Hintaerot varatuissa matkoissa huomattiin sattumalta, kun brittiperhe oli varaamassa lomamatkaa pääsiäiseksi.

Lapsiperheen matkassa jopa 800 euron hintaero

Viisihenkinen lapsiperhe saattaa joutua pulittamaan enimmillään jopa 800 euroa enemmän reissustaan kuin viiden hengen matkaseurue, johon kuuluu vain aikuisia. Vastaavanlaisia hintaeroja huomattiin Briteissä useilla tunnetuilla matkatoimistoilla.

Kolmen lapsen isä Kevin Waterfall huomasi satojen eurojen eron hinnoissa vertaillessaan lomamatkojen hintoja. Hänen oli tarkoitus varata matka Turkkiin vaimolleen Glendalle, yhdeksänvuotiaalle pojalleen Christianille sekä kolmevuotiaille kaksosille, Skyelle ja Summerille. Useiden satojen hintaerot huomattuaan Waterfall oli täysin ymmällään.

– Olen poissa tolaltani tämän vuoksi. Ihan kuin perheestä rangaistaisiin rahallisesti. Tämä on shokeeraavaa, Waterfall kommentoi Daily Mailille.

Matkatoimisto Thomas Cookilta kommentoitiin tilannetta kertomalla, että joskus perhehinnat ovat tavallista korkeampia. Waterfallin huomaaman hintaeron uskotaan kuitenkin johtuvan järjestelmävirheestä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat