Mainos

Lapin Kansalle uusi päätoimittaja Helsingin Sanomista

Lapin Kansan päätoimittajaksi on nimitetty Antti Kokkonen. Hän on nyt Helsingin Sanomien politiikan toimituksen esimies.

Alma Media joutui tekemään Lapin Kansaan toisen päätoimittajanimityksen lyhyen ajan sisällä. Syksyllä tehtävään valittu Johanna Korhonen ei ehtinyt edes aloittaa töitä, kun hänet erotettiin.

Korhosen mukaan Alma Median päätös johtui siitä, että hänellä on naispuoliso. Alma Median mukaan kyse oli luottamuspulasta.

Kokkonen aloittaa työt hyvällä mielellä, mutta myöntää kohun tuovan lisähaastetta.

- Varmasti nämä tapahtumat tuovat jonkilaista lisähaastetta mutta en ole niissä millään lailla osapuolena ja voin siinä mielessä lähteä puhtaalta pöydältä työtä tekemään.

- Selvä on, että aina kun tulee talon ulkopuolelta töihin niin kyllä siinä täytyy ihmisten luottamus ansaita omilla tekemisillään ja uskon, että se varmasti onnistuu ihan hyvin. Pieni lisähaaste mutta eiköhän se siitä, Kokkonen toteaa MTV:n haastattelussa.

Lapin Kansan nykyinen päätoimittaja Heikki Tuomi-Nikula jää eläkkeelle joulukuun alussa.

Kokkosen mukaan hänet on valittu Lapin Kansan päätoimittajaksi normaalin hakuprosessin kautta. Yksityiskohtia hän ei ala eritellä. Kuusamossa syntynyt ja Kemijärvellä nuoruutensa viettänyt Kokkonen aloittaa työt Rovaniemellä ensi vuoden alusta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.