Lapasesta lähtenyt Nissan GT-R oli tulla syliin – kuumottava tilanne tallentui kameraan

0:42

Dash Cam -ajotallennin tallensi kuumottavan läheltä piti -tilanteen, kun Nissanin kuljettaja liukui kaarteessa vastaan tulevalle kaistalle ja oli törmätä kohti tulevaan autoon. 

Yllä olevalla videolla näytetään, miten bussin ja auton kolari oli kiinni vain millimetreistä.

Carthtrottle.com-sivusto kertoo henkeäsalpaavasta läheltä piti -tilanteesta, jossa Nissan yllättäen liukui kaistaviivan yli vastaan tulevien kaistalle ja oli vähällä törmätä lähestyvään autoon.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tilanne näytetään vastaan tulleen kuskin ajokamerasta. Ensin kuski ajelee kaikessa rauhassa maantietä pitkin kohtaan, jossa tie tekee kaarteen. Kamerassa näkyy, miten viereisellä kaistalla lähestyy auto, R35-korimallin Nissan GT-R.

Kun autot kohtaavat tien mutkassa, vastaan tuleva R35 liukuukin yllättäen viivan yli vastaan tulevien kaistalle. Autot ovat vähällä törmätä, mutta kamerakuski ehtii väistää tietä reunustavan nurmikon puolelle ja välttää niukin naukin osumasta Nissaniin. Sen jälkeen hän jatkaa matkan tekoa päivitellen kuumottavaa tilannetta.

Saattoi ajaa ylinopeutta

Carthrottle-sivuston mukaan videon Redditiin ladannut henkilö spekuloi, että kyseessä saattoi olla auton yliohjautuminen, sillä moottorin ääniä ei kuulunut, kun auto ilmaantui tielle. Videon alussa näkyy 30 mailia tunnissa -varoituskyltti, mutta kuvanneen auton kuljettaja arvelee, että Nissan saattoi ajaa reilusti ylinopeutta.

– Hän ehkä tiesi kurvista ja tiesi, mitä oli tekemässä ja yritti tarkoituksellisesti koetella rajoja, hän lisää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja