Lantaleidit ja kompostointikaunottaret tyttökalenterin kuvissa – menevätkö nämä poseeraukset yli hilseen?

Yhdysvaltalainen Fertile Earth -yhdistys suunnitteli vuodelle 2013 kompostoinnin puolesta puhuvan kalenterin, joka on täynnä vihreitä arvoja kannattavia ja kauniita, mutta varmasti joillekin liikaa olevia kuvia. Katselisitko sinä näitä tyttökalenterikuvia seinälläsi?

Yhdysvaltalainen voittoa tavoittelematon järjestö Fertile Earth Foundation suunnitteli vuodelle 2013 ennennäkemättömän kalenterin, joka nostaa kompostoinnin edut ja lannoitustietämyksen tapetille. Kalenterissa poseeraa vähävaatteisia ja kurvikkaita mallikaunottaria – missäs muuallakaan kuin lannan ja biojätteiden keskellä.

Kalenterista löytyy niin mädäntyneitä banaaninkuoria kurkotteleva alaston nainen kuin tarpeitaan tekevällä hevosella ilkialastomana ratsastava nuori leidi. Katso alta kuvat kalenterista ja päätä itse, mitä mieltä olet hankkeesta!

Siitä huolimatta, että kuvat voivat tuntua erikoisilta, edustavat ne ainakin vihreitä arvoja. Yhdistys on tehnyt viimeisten vuosien aikana paljon töitä opettaakseen halukkaille kompostoinnin saloja: sitä, miten orgaanisesta jätteestä saadaan aikaan jotain maaperää hellivää.

Koko kalenteri rahoitettiin kickstarter-projektina. Tämä tarkoittaa sitä, että halukkaat ovat saaneet tukea kalenteria netissä. Kun tietty summa saatiin lahjoituksina kokoon, varmistui kalenterin julkaisu.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Fertile Earth/Splash News

Lähteet: Splash News, Fertile Earth Foundation, Kickstarter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja