Länsi löylytti Itää naisten pesäpallossa

Naisten pesäpallon Itä-Länsi-ottelussa jaettiin tänä vuonna ensimmäisen kerran rahapalkintoja. Kentän paras palkitaan 500 euron ja muut 300 euron rahoilla.

Naisten ottelussa palkinnot eivät kuitenkaan osuneet ihan nappiin, kun kentän tehokkain Lapuan Virkiän lyöjäjokeri Janette Lepistö jäi raadilta kokonaan huomaamatta.

18-vuotias pelaajalupaus, ensimmäisen Itä-Länsi-ottelun pelannut Lepistö löi Lännen juoksuista puolet eli neljä kappaletta. Hän oli tärkein lenkki joukkueensa 2-0-voittoon päättyneessä arvo-ottelussa.

- Se on tärkeintä, että oma peli meni hyvin. Ei se rahapalkinto jäänyt mitenkään harmittamaan. Latausta oli näin ensimmäisessä arvo-ottelussa tavallista enemmän, mutta kaikki meni hyvin ja olen panokseeni tyytyväinen, Lepistö kertoo.

Superpesiksen kärjessä keikkuvan Lapuan Virkiän tehopakkaus myös arvostaa suuresti valintaansa vuoden tärkeimpään otteluun Itä-Länteen.

- Täällä pelaa maailman ja Suomen parhaat pesäpalloilijat niin totta kai arvostan sitä suuresti. Se on aina ollut suuri unelma pelata joskus Itä-Lännessä ja nyt se on toteutunut.

Lue myös:

    Uusimmat