Laihduttaminen ei tunnu onnistuvan – ota helpot apukeinot käyttöön

Laihduttaminen tyssää yleensä alkumetreille. Ota muutama apukeino mukaan laihdutusprosessiisi ja pääset tavoitteeseesi.

Sitoutuminen muutaman ylimääräisen kilon laihduttamiseen tuntuu olevan välillä vaikeaa. Yleensä laihduttaminen tyssää saamattomuuteen ja liian isoihin elämänmuutoksiin, eli tekosyihin. Muutamalla yksinkertaisella keinolla saat ne ylimääräistä kiloa pois ja pysyt ihannepainossasi.

Vähennä herkkuja

Tyhjiä kaloreita sisältävät herkut olisi syytä jättää väliin. Väsyneenä ja stressaantuneena tulee helposti napattua suklaapatukka kaupasta mukaan. Sokeri on kuitenkin se joka muuttuu rasvaksi josta on vaikea päästä eroon. Se on juuri sitä rasvaa joka jämähtää lantiolle ja vatsanseudulle. Joka kerta kun sokerihammasta kolottaa, älä tartu kekseihin, suklaisiin tai karkkeihin, vaan syö sen sijaan makeita hedelmiä.

Lepää enemmän

Kun treenaat, muista levätä. Levossa treenatut lihakset kehittyvät ja keho kiinteytyy. Lepo pitää myös nälkää ja kylläisyydentunteita säätelevät hormonit tasapainossa. Mitä enemmän nukut, sitä enemmän ruokahalusi pysyy hallinnassa. Tutkimusten mukaan, ihmisillä jotka nukkuvat tauotta kahdeksan tuntia vuorokaudessa, on pienempi rasvaprosentti kuin niillä jotka eivät nuku tarpeeksi.

Juo lasi vettä herättyäsi

Katkaise yö juomalla heti herättyäsi lasillinen vettä. Vesi auttaa puhdistamaan kehon yöllä kerääntyneistä kuona-aineista. Se myös herättää aineenvaihdunnan polttamaan rasvaa ja muuttamaan sen energiaksi. Herätä siis ruuansulatuksesi vedellä.

Punnitse itsesi kerran viikossa

Sinun ei tarvitse punnita itseäsi joka päivä. Paino muuttuu pitkin päivää, syödyn ruuan ja juoman mukaan. Painamme yleensä vähiten aamulla ja iltaa kohden paino nousee. Punnitse itsesi kerran viikossa heti suihkun jälkeen aina samana viikonpäivänä. Painon seuraaminen antaa motivaatiota lähteä salille.

Ole kärsivällinen

Ylimääräisistä kiloista ei pääse eroon päivässä. Älä masennu vaikka paino ei laskisi nopeasti. Vartalon muokkaaminen vie aikaa. Kunhan vain jaksat jatkaa, pääset tavoitteeseesi.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat