Lähteiden mukaan herttuatar Catherine ei siedä jatkuvaa vertailua herttuatar Meghaniin – yksi seikka erityisesti on vihastuttanut tulevan kuningattaren

5:54
Herttuatar Meghan otti julkisesti kantaa George Floydin traagiseen kuolemaan: "Olisi väärin olla sanomatta mitään"

Herttuatar Catherinea ja herttuatar Meghania vertaillaan jatkuvasti toisiinsa, mitä Catherine puolestaan ei pysty sietämään. 

Brittihovin jäsenet lukeutuvat maailman tunnetuimpiin sekä seuratuimpiin ihmisiin, joiden jokaista liikettä tarkkaillaan herkeämättä. Koska kuninkaallisen perheen jäsenet elävät jatkuvasti jalustalla, joutuvat he herkästi myös vertailluksi keskenään. Muun muassa tulevaa kuningasta prinssi Williamia ja hänen pikkuveljeään prinssi Harrya on vertailtu toisiinsa läpi elämänsä. 

Kaksi hovin jäsentä, joiden tekemisiä vertaillaan ahkerasti toisiinsa, ovat prinssiveljesten puolisot herttuattaret Catherine sekä Meghan. Usein vertailuja tekevät kuitenkin saattavat unohtaa, että nämä kaksi kuninkaallista naista elävät hyvin erilaisia elämiä, hyvin erilaisissa asemissa. Lähteiden mukaan muun muassa Catherine ei itse siedä herttuattarien välistä vertailua, sillä vaikka naiset ovat menneet naimisiin veljesten kanssa, ei heidän tarvitse elää elämiään saman kaavan mukaisesti.

Catherine nimittäin on tulevan kuninkaan puoliso ja näin ollen Catherinesta tulee myös jonain päivänä kuningatar. On kuitenkin äärimmäisen epätodennäköistä, että Harrystä tulisi koskaan kuningasta, joten Meghan ei myöskään tule mitä todennäköisimmin kuningattaren rooliin koskaan astumaan. Kahden herttuaparin roolit ja velvollisuudet olivat siis täysin erilaiset jo ennen kuin Harry ja Meghan vetäytyivät syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan. 

Catherinea ja Meghania yhdistää se, etteivät he olleet kuninkaallisia ennen liittymistään kuninkaalliseen perheeseen. Catherine ja William tapasivat toisensa opiskellessaan samassa yliopistossa, Hollywood-näyttelijänä työskennellyt Meghan ja Harry tapasivat toisensa yhteisen ystävän järjestämillä sokkotreffeillä. Kummankin naisen on siis täytynyt opetella elämään kuninkaallisen tavoin valtavan julkisuuden keskellä, eikä matka ole ollut mutkaton kummallekaan. 

Vuoden 2020 alussa maailma kohahti kun Harry ja Meghan ilmoittivat aikeistaan aikoa astua syrjään kuninkaallisesta elämästään, työskentelevänsä jatkossa taloudellisesti itsenäisesti sekä muuttavansa Pohjois-Amerikkaan. Ilmoitus sai aikaan valtavan kohun, jota käsitellään yhä erilaisin tavoin kansainvälisten mediatalojen sekä sosiaalisen median käyttäjien toimesta.

Kuluneen vuoden aikana Catherinea ja Meghania on verrattu toisiinsa ahkerammin kuin koskaan, mistä Catherine ei ole ollut lainkaan mielissään. Cambridgen herttuattar kokee, että häntä ja Meghania vertaillaan keskenään, jotta Meghan voitaisiin esittää jatkuvasti negatiivisessa valossa. Tällaisessa Catherine ei kuitenkaan halua lähteiden mukaan olla millään tavalla osallisena ja lisäksi se on herttuattaren mielestä täysin asiatonta. 

Muutaman viime vuoden aikana on myös liikkunut runsaasti huhuja siitä, että herttuattarilla olisi huonot välit keskenään. Naiset eivät ole koskaan itse kommentoineet huhuja millään tavalla, joiden todenperäisyyttä on myös alettu epäillä spekuloijien joukossa. 

Lähde: CheatSheet

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja