Mainos

Lahjaidea: Viinicooleri tuo valoa pöytään!

Philipsin uusi hohtava LumiWare-cooleri pitää viinin kylmänä ja toimii samalla valonlähteenä. Säädä kirkkautta ja väriä – ja muuta tunnelmaa hetkessä!

Illanistujaisista puutarhassa tai terassilla saa nyt entistä tunnelmallisemman; Philipsin uusi LumiWare-cooleri jäähdyttää viinin ja tuo samalla valoa pöytään. Valon kirkkautta ja väriä pystyy säätämään riippuen siitä, onko kyseessä romanttiset illanistujaiset vai räväkät juhlat.

Coolerin valo on kätevä vaihtoehto kynttilöille. Lisäksi coolerin voi helposti pestä vedellä, eikä haittaa vaikka se vahingossa jäisi ulos sateeseen. Philipsin ledivaloilla toimiva viininjäähdytin on langaton ja sen akku kestää jopa 12 tuntia.

Philips LumiWare -sarja: Valaiseva maljakko ja tarjoilulautanen

LumiWare-maljakko ei ainoastaan valaise kukkia, vaan valaisee myös maljakkoa sisältäpäin tehostaen kukkien varsia. Lähivuosina yhä useampi floristi on alkanut kiinnittää huomiota myös veden alla oleviin kukan osiin – nyt voit tehdä saman itse ja korostaa kukkien varsia väreillä ja muodoilla leikkien.

Philips LumiWare-tarjoilulautanen hohtavalla reunalla varmistaa ruoan tai hedelmien täydellisen esillepanon.

Värikkäät ja hohtavat Philips LumiWare-lasinaluset tekevät kesäjuhlista entistä juhlavammat. Lasinalunen valaisee drinkin ja väriä pystyy vaihtamaan mielensä mukaan.

Artikkelin tarjoaa: Philips

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja