Mainos

Tyyliä kotiin: Philipsin kuukauden tarjous- ja valaistustuotteet, katso!

Alta löytyy jokaisen Philipsin brändin kuukauden tuote tarkemmin esiteltynä. Mikä näistä sopisi juuri sinun kotiisi?

Philipsillä on Suomen markkinoilla tällä hetkellä neljä eri brändiä, joiden tuotteita se myy ja valmistaa. Nämä brändit ovat Philips, Massive, Eseo jaLirio by Philips.

Philipsin ja Massiven tuotteet jakautuvat eri tuoteperheisiin joko huoneen tai tyylin mukaan. Philipsiltä löytyy esimerkiksi MyBathroom, joka on kylpyhuoneeseen tarkoitettu tuoteperhe ja Massivelta Cucina, joka on keittiöön tarkoitettu tuoteperhe. Lisää tietoa tuotteista ja tuoteperheistä löydät brändien omilta kotisivuilta.

Philips MyBathroom: Sisusta valolla

MyBathroom-tuotteiden tyylikäs ja vahva muotoilu täydentää kylpyhuoneen sisustusta. Ne on valmistettu kestävistä sekä laadukkaista materiaaleista kuten harjattu teräs, alumiini ja lasi, ja niissä on huomioitu pienimmätkin yksityiskohdat.

Valikoimassa on nykyaikaisia malleja ja upean koristeellisia yksityiskohtia, joilla valaiset kylpyhuoneen yhtä tyylikkäästi kuin muutkin kodin huoneet.

Kuvassa tuote Philips MyBathroom 32209/11/16

Lisätietoja Philipsin nettisivuilta.

Philips Ecomoods – herkullista muotoilua

Ecomoodsin muotoilu on selkeää ja nykyaikaista. Se erottuu selkeästi perinteisten energiasäästötuotteiden kömpelöistä ja rumista ratkaisuista.

Tyylikkään malliston jokainen tuote on suunniteltu huolellisesti muotoilun ja toiminallisuuden täydelliseksi yhdistelmäksi. Täydellisessä mallistossa on pöytä-, riippu-, seinä- ja kattovalaisimia.

Philips Ecomoods 30185/11/16

Lisätiedot tuotteesta Philipsin nettisivuilta.

Philips Ledino – täydellinen LED-sisävalaisinvalikoima

Minimalistista valoa, joka uhmaa perinteisiä rajoja ja luo huikasevan puhtaan ja kauniin valaistuskokemuksen.

Philips Ledino 33604/11/16

Lisätiedot tuotteesta Philipsin nettisivuilta.

Philips MyLiving

MyLiving tuotteet on suunniteltu sopimaan täydellisesti upeimpiin moderneihin sisustuksiin. Huolellisesti suunniteltujen yksityiskohtien ja muotoilun ansiosta voit ilmaista tyyliäsi ja luoda juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat. Näin luot kutsuvan ympäristön, josta kaikki nauttivat.

Philips MyLiving 40397/31/16

Lisätiedot Philipsin nettisivuilta.

Philips LivingAmbiance

Tyylikäs ja himmennetty lämmin valkoinen valo illanviettoon ystävien kanssa. Haaveellinen sininen ja kirkas valkoinen valo rauhallisiin lukuhetkiin. Eloisa vaaleanpunainen perheen pienimmän synttärijuhliin.

Värillisen ja valkoisen valon LivingAmbiance-valaisimilla voit valaista kotiasi haluamasi värisellä valolla ja lisätä juuri sen verran valkoista valoa kuin haluat. LivingAmbiance-valaisinvalikoima sisältää tyylikkäitä pöytä-, lattia- ja kattovalaisimia.

Kaikkia LivingAmbiance-tuotteita käytetään samalla helppokäyttöisellä kaukosäätimellä, jolla voi himmentää valoja tai vaihtaa niiden väriä– erikseen tai yhdessä – haluamallasi tavalla.

Philips LivingAmbiance 69163/60/PH

Philips MyLightAccent

Massive: Koe valo

Massive Kico Rocky 40204/11/10

Eseo: Valoa elämään

Eseo mallistosta löytyy valikoima tyylikkäitä ja nykyaikaisia valaisimia, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Nämä upeat tuotteet muuttavat kotisi inspiraation lähteeksi.

Kuvan tuote Eseo Human 37061/11/13

Lisätietoja Eseon nettisivuilta.

Lirio by Philips

Upeissa Lirio by Philips tuotteissa yhdistyy viimeisin tekniikka, laadukkaat materiaalit ja henkeäsalpaava design. Huolellisesti suunniteltujen yksityiskohtien ja muotoilun ansiosta voit ilmaista tyyliäsi ja luoda juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat.

Kuvan tuoteLirio by Philips Bloq 57003/31/LI

Lisätiedot Lirion nettisivuilta


Artikkelin tarjoaa: Philips

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja