Lähde: Lewis Hamilton on tehnyt ratkaisunsa uransa jatkosta – paljasti päätöksensä Mercedes-johdolle

Lewis Hamilton jatkaa uraansa Mercedeksellä ja formula ykkösissä kaikesta spekulaatiosta ja viime kauden tapahtumista huolimatta, uutisoi italialainen verkkosivusto Motorsport.com.

Seitsemänkertaisen maailmanmestarin lopettamishuhut käynnisti Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff, joka totesi kauden dramaattisen päätöksen jälkeen, ettei ole varma, palaako britti enää koskaan F1-sarjaan.

Spekulaatiot tammikuussa 37 vuotta täyttävän Hamiltonin lopettamisesta vain yltyivät, kun hän ei saapunut FIA:n palkintogaalaan viime viikolla ja on pitänyt muutenkin harvinaista hiljaiseloa Abu Dhabin päätöskisan jälkeen.

Julkinen diskurssi asiasta eteni jo niin pitkälle, että Valtteri Bottasta oltiin palauttamassa takaisin Mercedeksen rattiin brittinuorukaisen George Russellin kokeneemmaksi tallikaveriksi.

Italialaisen Motorsport.comin mukaan Bottasta ei kuitenkaan edes harkittu Mercedekselle, sillä suomalaisen lainaaminen toiseen talliin ei olisi sopinut kulmikkaaksi tiedetylle Alfa Romeon tallipäällikölle Frédéric Vasseurille.

Artikkelin kirjoittaneen toimittajan Franco Nugnesin mukaan suuri osa F1-varikon kuskeista alkoi jo unelmoida Hamiltonin paikasta, ja tilanteesta huolestuttiin aina Mercedeksen ylimmässä johdossa asti, mutta nuo haaveet ja huolet osoittautuivat lopulta turhaksi.

Nugnesin mukaan Hamilton on ilmaissut Mercedekselle, ettei aio luovuttaa paikkaansa tallin kisakuskina, vaan jatkaa F1-uraansa suunnitellusti. Britillä on tallin kanssa kaksivuotinen sopimus.

Hamiltonin uran jatkumisesta tuskin tiedotetaan erikseen yhtään mitään, sillä kuljettaja itse ei ole missään vaiheessa väittänyt astuvansa sivuun autourheilun kuninkuusluokasta.

Lue myös:

    Uusimmat