Lähde: Kylian Mbappe valitsi Real Madridin, brittimediat väittävät muuta – supertähden siirtosaaga poreilee kuumana

Newcastlen hurja puolustustaistelu suli karulla tavalla – Kylian Mbappe tasoitti lisäajan rangaistuspotkusta 2:37
Kylian Mbappe on tehnyt tämän kauden Mestarien liigassa kolme maalia.

PSG:n supertähti Kylian Mbappe on noussut jälleen kuumien siirtohuhujen kohteeksi.

Mbappen sopimus PSG:n kanssa umpeutuu käynnissä olevan kauden päätteeksi. Vuodenvaihteen jälkeen muut seurat ovat saaneet alkaa neuvotella Mbappen kanssa mahdollisesta kesäsiirrosta.

Huhut ranskalaistähden ympärillä ovat ristiriitaiset. Mediatietojen mukaan Real Madrid on jo lähettänyt Mbappelle oman sopimustarjouksensa ja antanut ranskalaiselle vain muutaman viikon aikaa vastata tarjoukseen.

Brittiläisen The Timesin mukaan Real Madridin asettama takaraja ei kuitenkaan olisi miellyttänyt Mbappea, joka haluaa pohtia tulevaisuuttaan rauhassa. The Timesin mukaan Mbappe olisi kiinnostunut siirtymään Valioliigaan, mikä nostaisi Liverpoolin johtoon Mbappe-jahdissa.

FootMercaton mukaan tilanne on täysin erilainen. FootMercaton toimittaja Santi Aouna kertoo Mbappen päässeen sopuun Real Madrid -siirrosta ja siirtyvän täten kesällä Madridin valkopaitoihin ilman siirtokorvausta.

Mbappe pyöri edellisen kerran siirtohuhujen keskellä kesällä 2022. Tuolloin hän pohti pitkään ratkaisua PSG:n ja Real Madridin välillä, mutta päättyi lopulta jäämään Pariisiin.

Tällä kaudella Mbappe on tehnyt Ranskan liigassa 18 täysosumaa 16 pelaamansa ottelun aikana.

Lue myös:

    Uusimmat