Mainos

Lady Gaga: minusta ei ole roolimalliksi

Trendikäs Lady Gaga veti Suomessa näyttävän show’n vähissä vaatteissa ja uhkasi palata pian takaisin. Suomen vierailun aikana tähti äänitti uusia biisejä Helsingin keskustassa. Lady Gaga myönsi, että hitit kuvastavat New Yorkin elämää ja muotia.

New Yorkissa syntynyt ja siellä nuoruutensa viettänyt villi ja värikäs poptähti Lady Gaga alias Stefani Joanne Angelina Germanotta vieraili heinäkuun lopulla Suomessa vetämässä näyttävän show’n Helsingin Kulttuuritalolla.

23-vuotias tähti kävi myös yllättäen Helsingin keskustan musiikkistudiolla nauhoittamassa uutta materiaalia, joita odotetaan radioiden soittolistoille vielä tämän vuoden aikana.

– Musiikki on taidetta ja biisit saattavat tulla mieleen yhtäkkiä. Silloin ne pitää myös purkittaa ja muuttaa säveliksi.

– Suomi on siisti paikka ja yötön yö oli todellinen nähtävyys. Tänne pitää palata vielä joskus takaisin, ehkä teen silloin lisää biisejä tai shoppailen. Se on varmaa, että Suomeen haluan palata takaisin ja mahdollisimman pian. Siisti maa, Lady Gaga hihitti.

Universal Music

Inspiraatio Queenistä

Ennen omaa julkista uraansa Lady Gaga teki biisejä mm. Britney Spearsille, Fergielle, Akonille ja New Kids On the Blockille, joten laulaja tietää julkisuuden kiroista hyvin paljon.

Reilut kolmisen vuotta sitten räptähti Akon pyysi Stefania studiolleen ja samalla syntyi debyyttiplatta The Fame. Nyt kyseistä levyä on myyty lähes 10 miljoonaa kappaletta. Hiteillään Just Dance ja Poker Face Lady Gaga räjäytti tiensä maailmantietoisuuteen. Oman taitelija nimin syntyi puhtaasti englantilaisen legendaarisen Queen-yhtyeen kappaleesta Radio Ga Ga.

– En tee työni julkisuuden tai rahan takia. Rakastan musiikkia, villejä tunteita ja vaatemuotia. Osassa biiseissä näkyy New Yorkin katujen ja muodin elämä. Totta kai olen piilottanut niihin omia villejä kokemuksia elämästäni, poptähti vakuutti.

Universal Music

New Yorkin yöelämää ja tunnelmia

Stefani Germanotta alias Lagy Gaga syntyi Yonkersissa New Yorkissa amerikanitalialaisille vanhemmille. Hän varttui New Yorkissa ja kävi samaa katolilaista tyttökoulua kuin Paris Hilton. Germanottan musiikillinen lahjakkuus huomattiin jo lapsuudessa. Hän soitti pianoa nelivuotiaasta saakka ja 14-vuotiaana esiintyi jopa New Yorkissa amatööri-illoissa.

17-vuotiaana Lady Gaga sai erikoisluvan opiskeluun Tish School Of The Artsissa, mutta keskeytti koulun ja kolmatta vuotta myöhemmin neitokainen ryhtyi kirjoittaman biisejä Interscope Recordsille.

– Koko Lady Gagan tarina lähtee NewYorkin yöstä, elämästä ja muodista. Haluan kuvastaa kaupungin henkeä ja tyyliä. Pukeutumiseni on suoraan muodin huipulta ja se kuvastaa myös musiikkini eri hetkiä ja tyylejä.

Wireimage/AOP

– New Yorkista löytää monia eri puolia yö- ja päiväaikaan. Sitä haluan tuoda esille omassa musiikissani. Just Dance -biisi syntyi kun bailasin ystävieni kanssa ja pidimme hauskaa yhdessä. Huomasin, kuinka paljon kappale tuo energiaa, taitelija tunnusti.

Lady Gaga tunnetaan lavalla ja yksityiselämässään hyvin villistä ja vapaasta pukeutumisesta. Tähti ei myöskään häpeile puhua seksistä.

Wireimage/AOP

– Ehkäpä minusta ei tule hyvää roolimallia nuorille, sillä puhun hyvin avoimesti asioista. Minulla ei ole mitään salattavaa tai häpeiltävää. Ainahan taiteilijat sanovat suoraan ajatuksensa ja mielipiteensä.

Tähti on joutunut seksuaalisuutensa takia huhumyllyn pyörteisiin. Hänen on välillä huhuttu olevan mies ja välillä kerrottu, että hänellä on molemmat sukupuolielimet.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Teksti: Rent A Report

Kuvat: Universal Music

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.