Lady Gaga elää rikkauksistaan huolimatta vaatimattomasti

Lady Gaga ei tuhlaile tienaamiaan miljoonia dollareita. Nainen asuu yhä samassa asunnossa kuin ennen suuren maineensa alkua kuusi vuotta sitten, Female First uutisoi.

Näyttävistä lavaesityksistä tunnettu muusikko Lady Gaga panostaa rahallisesti esiintymisiinsä, mutta tuhlailee harvoin itseensä. Tähti muistuttaa, ettei tee musiikkia rahan takia.

– Oikeastaan en käytä rahaa lainkaan. On hassua, että managerini soittaa minulle ja kysyy, olenko hukannut luottokorttini. Hän ihmettelee, miksen käytä rahaa. Mutta en minä käytä, en ole tullut hulluksi, Lady Gaga sanoo.

Tähti asuu vaatimattomasti yhden huoneen asunnossa New Yorkissa. Samassa asunnossa hän asui jo ennen kuuluisuuttaan.

– Makuuhuone on pienen radiostudion kokoinen ja keittiö on vain reilun metrin päässä, tähti kertoo.

Saattaa kuitenkin olla, että asumisjärjestelyihin tulee pian muutos, sillä tähti on paljastanut haaveilevansa perheestä poikaystävänsä Taylor Kinneyn kanssa.

– Hän luonnostelee jo vauvan nimiä paperille. Hän haaveilee jo siitä, kuinka kauniita heidän lapsensa tulevat olemaan, sillä Taylor on niin komea. Hän haluaa kaiken hänen kanssaan – rakkautta, avioliiton ja perheen. Mutta ennen muuta hän haluaisi tulla äidiksi ja synnyttää jo ensi vuonna, lähipiiristä kerrotaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja