Lady Gaga pelkää planeettojen asentoja

Born This Way Ball Tour –maailmankiertuettaan aloitteleva Lady Gaga tahtoo varautua kaikkeen. Horoskooppeja säännöllisesti seuraava supertähti on huolissaan planeettojen sijainnista kiertueensa aikana.

Miljoonia ihmisiä musiikillaan mykistänyt Lady Gaga, 26, haluaa varautua tulevalla kiertueellaan kaikkiin riskeihin – myös tähtitaivaalla tapahtuviin törmäyksiin.

Suomessakin elokuussa konsertoivalla popstaralla on tanssijoiden, meikkaajien ja kampaajien lisäksi palkkalistoillaan myös joukko astrologeja. Erityisen huolissaan tähtikartastaan Lady Gaga oli saatuaan selville, että kommunikoinnin planeetta Merkurius perääntyy kesken maailmankiertueen. Tämä taivaan tapahtuma tunnetaan astrologiassa perin herkkänä aikana kaikessa tarkkuutta vaativissa asioissa. Aikataulut voivat pettää ja väärinkäsitysten mahdollisuudet kasvavat.

Juuri syntymäpäiviään viettänyt Gaga on lähteiden mukaan tyypillinen Oinas – intohimoinen ja itsenäinen seikkailija.

Henkisten neuvonantajien palkkaaminen ei ole erikoista supertähdille. Astrologian antamat enteet ja opit ovat kiehtoneet viihdealan ammattilaisten lisäksi myös politiikan johtohahmoja, kuten esimerkiksi Amerikan presidentti Ronald Reagania.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Lähde:The Sun

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat