Lääkäri poisti naiselta munasarjat leikkauksen aikana ilman lupaa: "Hän ajatteli tehneensä palveluksen"

8:19

Englantilaisnainen teki lopulta itsemurhan gynekologisen verkon asennuksen jälkeen. Lucinda Methuen-Campbell oli myös järkyttynyt munasarjojensa poistosta: hän kertoo lääkäri tehneen poiston ilman lupaa.

”Päällepäin ei varmaan kukaan arvaisi" – videolla suosikkibloggaaja kertoo masennuksestaan.

Lucinda Methuen-Campbell, 58, meni leikkaukseen suolisto-ongelman vuoksi. Samalla hän kuitenkin menetti munasarjansa, kertoo Telegraph-lehti.

Englantilainen Methuen-Campbell masentui toimenpiteen seurauksien vuoksi niin pahasti, että päätyi lopulta itsemurhaan.

Verkko aiheutti tuskaa

Methuen-Campbellille asetettiin suolisto-ongelman vuoksi gynekologinen verkko alapäähän vuonna 2016. Leikkauksen aikana kirurgi kuitenkin poisti myös naisen munasarjat, koska "ne olivat tiellä".

Verkkoleikkaus epäonnistui. Asennettu verkko aiheutti Methuen-Campbellille jatkuvaa tuskaa, eikä korjausleikkauskaan tuottanut tulosta.

– Kivusta ei tuntunut olevan ulospääsyä. Se paheni, eikä kukaan tuntunut voivan ratkaista ongelmaa, naisen kumppani Philip Chatfield sanoo.

"Kirurgi ajatteli tehneensä minulle palveluksen"

Methuen-Campbell oli myös järkyttynyt munasarjojensa poistosta. Vuoden 2016 haastattelussa Methuen-Campbell totesi, ettei ollut antanut lupaa niiden poistoon, eikä asiaa edes mainittu ennen leikkausta.

– Hän (kirurgi) ajatteli tehneensä minulle palveluksen. Ja hän sanoi "ajattelin, tiedäthän, ettei ikäisesi nainen oikeastaan tarvitse munasarjojaan", Methuen-Campbell kuvasi BBC:lle.

– Kysyin "miksi poistit ne" ja hän vain sanoi "koska ne olivat tiellä".

"Olen pahoillani Angus, rakastan sinua"

Vuoden 2018 tammikuussa Methuen-Campbell riisti oman henkensä. Hän jätti jäähyväiskirjeen pojalleen Angusille. "Olen pahoillani Angus, rakastan sinua, olet paras poika koskaan", kirjeessä luki.

Itsemurhan syyksi määritettiin epäonnisen verkkoleikkauksen aiheuttama kipu.

Leikkauksen suorittaneen kirurgin toimintaa tutkitaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja