Mainos

Gynekologinen operaatio maksoi hengen – kahden lapsen äiti kuoli verenmyrkytykseen

Kahden lapsen äiti kuoli verenmyrkytykseen neljä vuotta lantionpohjan laskeuman hoitoon tarkoitetun verkon asentamisen jälkeen. 

Verkko asennettiin kanadalaisen Christina Lynn Brajcicin lantionpohjaan pian toisen lapsensa syntymän jälkeen vuonna 2014. Operaatio ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla, sillä pian operaation jälkeen äiti alkoi tuntea kipua, joka ei ottanut laantuakseen – päinvastoin. 

Noin vuoden alati pahenevista kivuista kärsittyään lääkärit päätyivät vihdoin siihen, että verkon poistaminen olisi naisen kannalta paras vaihtoehto. Pysyväksi tarkoitettu verkko poistettiin viisituntisessa operaatiossa, mutta valitettavasti komplikaatiot eivät hävinneet verkon mukana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Operaation jälkeen nainen joutui sairaalahoitoon vähintään kerran kuukaudessa operaatioon liittyneiden virtsatieinfektioiden vuoksi, ja lopulta jatkuvat infektiot ja niiden lääkitseminen johtivat siihen, että naisen elimistö tuli vastustuskykyiseksi antibiooteille. Tämä muodostui lopulta asiaksi, joka maksoi perheenäidin hengen. 

Naisen kuoleman ja verkon välistä yhteyttä tutkitaan

Christina vietti suuren osan elämänsä neljästä viimeisestä vuodesta pyörätuolissa kipulääkkeiden ja antibioottien varassa. Vain kuukausi ennen kuolemaansa äiti julkaisi Facebook-videon sairaalasta levittääkseen tietoa verkon mukanaan tuomista terveysongelmista.

– En voi kävellä, en voi viedä lapsiani puistoon. Jokainen pieni asia jonka teen, on valtava koettelemus, Christina kertoi vain kuukausi ennen kuolemaansa julkaisemalla Facebook-videolla.

– Rehellisesti sanottuna kaikki, mitä haluan, on, että pääsisin kotiini lasteni ja kissani luo, näkisin ystäviäni ja perhettäni ja saisin nukkua omassa sängyssä.

Valitettavasti 42-vuotiaan naisen toive ei koskaan käynyt toteen, sillä Christina kuoli sairaalassa lokakuun lopulla verenmyrkytykseen hänen elimistönsä tultua vastustuskykyiseksi antibiooteille. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– On hauskaa, että vasta verenmyrkytyksen ja hengenvaaran jälkeen olen saanut lääkäreiltä kunnioitusta ja hyvää kohtelua. Kaikki mitä tarvittiin, oli kuolema, jotta saataisiin parempaa hoitoa ja kivunlievitystä, nainen kirjoitti Facebookiin hieman ennen kuolemaansa. 

Naisen perhe odottaa tällä hetkellä tuloksia, mutta he uskovat vahvasti, että naisen kuolemalla ja neljä vuotta sitten lantionpohjan laskeutuman hoitoon asennetulla verkolla on suora yhteys.

Lähteet: Independent, Kidspot 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.