KYSELY: Oletko kohdannut poismenneen läheisen?

Uskotko, että olet kohdannut poismenneen läheisesi hänen kuolemansa jälkeen? Kerro kokemuksesi Studio55.fin kyselyssä nimettömänä.

Vuonna 2012 yhdysvaltalainen neurokirurgi Eben Alexander kohahdutti maailmaa teoksellaan Totuus taivaasta, jossa hän kertoi maailmankuvansa täydellisesti muuttuneen kuolemanrajakokemuksensa myötä.

Alexanderin uusi kirja Taivasyhteys (WSOY) jatkaa samojen teemojen käsittelyä. Kirjassa pohditaan elämää, kuolemaa ja kaiken olevaisen mysteeriä. Teos sisältää tavallisten ihmisten koskettavia kertomuksia kuolemanrajakokemuksista ja poismenneiden läheisten kohtaamisista.

Uskotko, että edesmenneen kohtaaminen on mahdollista? Oletko itse tai onko joku tuttavistasi saanut kontaktin kuolleeseen läheiseen – tai kenties jopa kohdannut hänet? Kuinka se tapahtui? Miltä kohtaaminen tuntui?

Jakamalla kokemuksesi osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Alexanderin uuden teoksen. Arvomme vastanneiden kesken kolme kirjaa. Kirjan arvo on noin 22 euroa. 

Vastauksia voidaan julkaista nimettömänä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

Kilpailu on päättynyt. 

Lue myös:

    Uusimmat