Kyseenalainen taklaus nousi puheenaiheeksi, Lukko-luotsilta painava lausunto – "Siitä saa aina nenille"

Lukko-puolustaja Lukas Klokin KooKoon Patrik Puistolaan osunut taklaus nousi lauantai-illan SM-liigakierroksen puheenaiheeksi. Lukon päävalmentaja Pekka Virta ei halunnut ottaa taklaukseen kantaa, mutta ilmaisi huolensa Suomi-kiekon suunnasta.

Ottelun päätöserässä nähtiin ikävä tilanne, kun Lukas Klokin taklaus osui KooKoon Patrik Puistolaa päähän. Lukko-luotsi Virta ei halunnut kommentoida suojattinsa taklausta.

– En viitsi ottaa kantaa näihin. Siitä saa aina vain nenille, Virta sanoo MTV Urheilulle.

Virta ilmaisi ottelun jälkeen kuitenkin huolensa siitä, mihin Suomi-kiekko on menossa, kun tuomareiden rooli SM-liigassa korostuu yhä enemmän. Tilanteella voi olla kauaskantoisia vaikutuksia myös kansainvälistä menestystä ajatellen.

– Se on aika huolestuttavaa, että systeemi pyörii niin, että tuomareita puolustetaan loppuun asti. Ei tässä ole tarkoitus tuomareita arvostella, vaan koittaa saada meidän jääkiekko pysymään jääkiekkona ja sitä kautta pärjätä joskus kansainväliselläkin tasolla.

– Jos täällä meidän sarjassa ei saada yhtään töniä ja tuomarit ovat pääosassa koko ajan, se ei ainakaan palvele sitä, kun mennään isojen poikien kanssa pelaamaan, Virta sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat