F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kyseenalainen F1-lupaus ongelmissa: koronatuloksissa epäselvyyksiä – vedettiin sivuun F2-sarjan tapahtumista

0:40
Videolla kuvaa edellisestä F2-kisasta.

Juniorivuosiensa aikana kyseenalaista mainetta niittänyt F1-lupaus Dan Ticktum on vedetty sivuun formuloiden korkeimman junioriluokan F2-sarjan kisatoiminnasta. Ticktumin koronavirustestituloksissa havaittiin ”epäselvyyksiä” ja nyt hän odottelee uusia testituloksia.

Ticktum ei osallistunut lainkaan F2-sarjan perjantain harjoituksiin Belgian Span radalla. Ticktumin uudet testitulokset eivät ole vielä varmistuneet, minkä myötä hän ei saa osallistua sarjan kilpailutoimintaan.

Tähän mennessä F2-sarjassa ei ole todettu koronavirustapauksia. F1:ssä Racing Pointin Sergio Perez ei ajanut ollenkaan Britannian kahdessa kisassa, kun hän sai koronatartunnan.

Ticktumin edustamassa DAMS-tallissa koettiin dramatiikkaa jo edellisessä kisassa Espanjassa. Tuolloin indonesialaiskuljettaja Sean Gelael loukkaantui niin, että hänet jouduttiin viemään sairaalaan Barcelonassa.

Tänä viikonloppuna Gelaelin tilalla DAMS:lla ajaa virolaislupaus Juri Vips.

Ticktum, 21, oli esillä aiemmin tänä vuonna, kun hän menetti hermonsa kesken F2-kisan. Tuolloin Ticktum uhkaili, että hän ajaa tahallaan toista kisakuskia päin.

Ticktum kuuluu F1-tallin Williamsin nuorten kuljettajien ohjelmaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja