Mainos

Yli kymmenen autoa paloi viime yönä Etelä-Tukholmassa – poliisi epäilee tahallaan sytytetyksi, edellinen joukkopalo viime viikolla

Tukholman Östbergassa keskustan eteläpuolella on palanut kymmeniä parkkipaikalla olevia autoja lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Asiasta kertovat ruotsalaismediat. Poliisi epäilee paloja tahallaan sytytetyiksi.

Expressenin mukaan hälytys parkkipaikalle tuli kello 1.05 paikallista aikaa. Hätäkeskukseen tuli useita yhteydenottoja palavista ajoneuvoista. Pelastuslaitos sai palot sammumaan noin kello kahdelta yöllä.

– Kun saavuimme, paikalla oli paljon ihmisiä ja kymmenkunta autoa liekeissä, kertoi Christer Eriksson Tukholman pelastuslaitokselta SVT:lle.

Palojen leviämisestä rakennuksiin ei pelastuslaitoksen mukaan ollut vaaraa.

Tukholman poliisista kerrottiin Aftonbladetille, että paloja tutkitaan törkeinä vahingontekoina. Poliisi on eristänyt palopaikan ja alkanut tehdä siellä teknistä tutkintaa.

Silminnäkijä kertoi Expressenille kuulleensa useita pamahduksia autojen palaessa.

– Koko parkkipaikka näytti olevan tulessa. Siellä oli monta palo- ja poliisiautoa ja tosi paljon savua. Sitten poliisi lähetti meidät pois paikalta, sanoi Expressenin haastattelema silminnäkijä.

Vasta vain kahdeksan päivää sitten eli varhain viime viikon lauantaiyönä Östbergassa paloi yhdeksän autoa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja