Kylie Jennerin Stormi-tytär varasti huomion gaalan punaisella matolla – takahuoneesta julkaistu video paljastaa perheen liikuttavan hetken

Kylie Jenner saapui gaalaan käsi kädessä tyttärensä kanssa.

Räppäri Travis Scott ja Kylie Jenner edustivat Billboard Music Awardseissa Las Vegasissa viikonloppuna. Huomion punaisella matolla varasti kuitenkin pariskunnan Stormi-tytär, joka saapui kymmenien kuvaajien eteen.

Stormi oli äitinsä tavoin tyylikkäänä gaalassa. Hänellä oli päällään yksiolkaiminen vaalea mekko ja jalassaan valkoiset tennarit.

Scott esiintyi gaalassa ja esityksen jälkeen Twitterissä julkaistiin suloinen videon, jossa äiti ja isä syleilevät tytärtään tunteellisesti.

Scottilla ja Jennerillä on Stormi-tyttären lisäksi poika, joka syntyi helmikuun alussa. Pari kertoi pienokaisen syntymän jälkeen, että tämän nimi on Wolf.

Lopulta Jenner ilmoittikin, että hänen poikaansa ei kutsuta enää nimellä Wolf. Kahden lapsen äiti ei ole kertonut vauvansa uutta nimeä tai sitä, onko kuopuksen toinenkin nimi Jacques muuttumassa.

Jennerin ilmoitus tuli vain tunteja sen jälkeen, kun hän julkaisi henkilökohtaisen YouTube-videon kuopuksensa synnytyksestä otsikolla Pojallemme.

– Meistä ei vain tuntunut, että se oli hän. Halusin vain jakaa tämän, koska näen Wolf-nimeä kaikkialla.

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista:

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41


Lue myös:

    Uusimmat