Kylie Jenner ei ole toipunut toisen lapsensa synnytyksestä – julkaisi rehellisen päivityksen tuntemuksistaan: "Tämä on ollut minulle vaikeaa"

Kylie Jenner myöntää synnytyksenjälkeisen ajan olleen itselleen haastavaa.

Hiljattain toisen lapsensa Wolf Websterin synnyttänyt Kylie Jenner, 24, avautui kehonsa tuntemuksista Instagramin Tarinat-osiossa tiistaina. Tähden mukaan toipuminen synnytyksestä on ollut hänelle toisen lapsensa kohdalla haastavaa.

– Haluan vain sanoa, että synnytyksen jälkeen ei ole ollut helppoa. Tämä kokemus on ollut minulle henkilökohtaisesti hieman vaikeampi kuin tyttäreni kohdalla, Jenner kertoi videolla, joka on nähtävissä vuorokauden ajan julkaisunsa jälkeen. 

Jennerin ja hänen puolisonsa Travis Scottin kuopus Wolf syntyi päivä isosiskonsa Stormin syntymäpäivän jälkeen, 2. helmikuuta. Stormi täytti helmikuun ensimmäinen päivä 4 vuotta.

Kylie Cosmetics -yhtiön perustajanakin tunettu Jenner kertoi myös, että synnytyksen jälkeinen masennus voi vaikuttaa uusiin äiteihin kaikilla eri tavoilla.

– Se ei ole helppoa henkisesti, fyysisesti, henkisesti.

– En halunnut vain palata elämään sanomatta tätä, koska uskon, että monet äidit käyvät läpi sitä juuri nyt. Se saattaa näyttää paljon helpommalta muille ihmisille ja esimerkiksi luoda paineita muille. Mutta ei tämä ole ollut helppoa minullekaan. Se on ollut vaikeaa ja halusin vain sanoa sen.

Jenner on niin ikää oppinut olemaan itselleen armollisempi. Hän muistuttaa itseään erityisesti paineiden kertyessä.

– Muistutan itseäni, että loin kokonaisen ihmisen, kauniin ja terveen poikalapsen.

Lähde: E!News

Lue myös:

    Uusimmat