Kuvavuoto: Väitetty LG V40 ThinQ paljastui – mukana kolme takakameraa

LG:ltä odotetaan uutta V40 ThinQ -huippupuhelinta, jonka julkistus voisi tapahtua IFA-messuilla, jotka järjestetään kuun vaihteessa. Nyt MySmartPrice on julkaissut vuotokuvia, joissa on väitetysti LG V40 ThinQ.

Ulkoisesti V40 ThinQ muistuttaa melko paljon alkuvuonna esiteltyä LG G7 ThinQ -älypuhelinta. V40 ThinQ:ssa olisi suuri kosketusnäyttö, jonka ylälaidassa olisi lovi. Siihen olisi sijoitettu tarvittavat tunnistimet ja mahdollisesti kaksi etukameraa. Näytössä hyödynnetään mahdollisesti OLED-tekniikkaa.

V40 ThinQ:n takapuolella olisi taasen kolme takakameraa. Kameroiden tarkempia tietoja ei ole vielä vuodettu, mutta LG:llä on tavallisesti pääkameran lisäksi ollut laajakulmalinssillä varustettu kamera. Mahdollisesti kolmas kamera voisi tarjota mahdollisuuden optiseen zoomiin.

LG G7 ThinQ:sta ja vuotokuvan V40 ThinQ:sta löytyy monia yhtäläisyyksiä. Normaalien äänenvoimakkuuspainikkeiden ja virtanäppäimen lisäksi puhelimessa on Google Assistant -näppäin. USB-C-liittimen lisäksi puhelimessa olisi 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. V40 ThinQ:ssa lienee myös Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja