Kuvavuoto: Väitetty LG V40 ThinQ paljastui – mukana kolme takakameraa

LG:ltä odotetaan uutta V40 ThinQ -huippupuhelinta, jonka julkistus voisi tapahtua IFA-messuilla, jotka järjestetään kuun vaihteessa. Nyt MySmartPrice on julkaissut vuotokuvia, joissa on väitetysti LG V40 ThinQ.

Ulkoisesti V40 ThinQ muistuttaa melko paljon alkuvuonna esiteltyä LG G7 ThinQ -älypuhelinta. V40 ThinQ:ssa olisi suuri kosketusnäyttö, jonka ylälaidassa olisi lovi. Siihen olisi sijoitettu tarvittavat tunnistimet ja mahdollisesti kaksi etukameraa. Näytössä hyödynnetään mahdollisesti OLED-tekniikkaa.

V40 ThinQ:n takapuolella olisi taasen kolme takakameraa. Kameroiden tarkempia tietoja ei ole vielä vuodettu, mutta LG:llä on tavallisesti pääkameran lisäksi ollut laajakulmalinssillä varustettu kamera. Mahdollisesti kolmas kamera voisi tarjota mahdollisuuden optiseen zoomiin.

LG G7 ThinQ:sta ja vuotokuvan V40 ThinQ:sta löytyy monia yhtäläisyyksiä. Normaalien äänenvoimakkuuspainikkeiden ja virtanäppäimen lisäksi puhelimessa on Google Assistant -näppäin. USB-C-liittimen lisäksi puhelimessa olisi 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. V40 ThinQ:ssa lienee myös Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.