KUVAT: Tyyliraati arvioi Grammy-lookit – kuka onnistui, kuka ei?

Viikonloppuna tähdet juhlivat musiikkimaailman arvostettua Grammy-gaalaa Los Angelesissa. Kokosimme tyyliraadin arvioitaviksi pukuloistoa punaiselta matolta.

Kenen tyylitaju piti, kenen pitäisi erottaa stylistinsä? Tyylituomarimme kävivät läpi kuvasatoa viikonlopun Grammy-gaalasta.

Tyylituomari 1:  Muotiin erikoistunut toimittaja, joka rakastaa pukuhistoriaa ja on koukussa verkkoshoppailuun. Hurahtaa ajatuksen tasolla milloin mihinkin trendeihin, mutta suosii kuitenkin klassista tyyliä boho chic-maustein omassa pukeutumisessa.

Tyylituomari 2: Muodista mitään ymmärtämätön toimittaja, jonka vaatetietämys keskittyy lähinnä siihen, miten päin paita puetaan ylle. Suosii kirppisvaatteita ja ostaa housunsakin kierrätettyinä.

Tyylituomari 3: Muodista ei ehkä sen suurempia ymmärrä, mutta naiskauneus on lähellä tämän toimittajan sydäntä. Itse pukeutuu aina tuttuun ja turvalliseen mustaan – sehän on aina muodissa? Saattaa olla myös hieman koukussa kenkiin.

KUVAT: Kenen tyyli hurmasi raadin?

Tyylituomari 1: Itse asiassa pidin Rihannan lookista! Harva pystyisi kantamaan Giambattista Vallin runsaan luomuksen, mutta Rihanna sädehtii prinsessamaisessa puvussa. Tähdellä on totuttu näkemään niin räväköitä mekkoja, että överimäinen prinsessapuku sopii asiaan.

Tyylituomari 2: Jösses. Tämähän on muhkea ja iso. Ihan hauska asu, värikin on kiva, mutta turhan tuhti minun makuuni.

Tyylituomari 3: APUA. Ei. Ei. Eiiiii. Mietin vain, kuinka monta henkilöä mahtuisi tuon helman alle... ja olikohan siellä joku?

Tyylituomari 1: Ihan kamala. Mauton, huonosti istuva, huono tukka, kauhea.

Tyylituomari 2: Kiva housupuku, mutta onko tuo oikeaa turkista? Jos on, pisteet 0. Ilman karvaa ihan kiva asu, tosin en tiedä, sopiiko tilaisuuden luonteeseen.

Tyylituomari 3: Mitä ihmettä. Kivat kengät ja rusetti. Muuta en sitten sanokaan.

Tyylituomari 1: Beyonce ihastuttaa jälleen dramaattisessa mustassa iltapuvussa. Naisellinen, tyylikäs luomus korostaa kurveja olematta mauttoman seksikäs. Vapaana liehuvat hiukset tekevät lookista musiikkijuhlaan sopivasti rennomman.

Tyylituomari 2: Melko turvallisenoloinen valinta. Tykkään. Kiva kangas.

Tyylituomari 3: Tästä tykkään; glamouria ja pitsiä, aika "beyoncemainen" valinta.

Tyylituomari 1: Lady Gagan superseksikäs look ei sopisi kenellekkään muulle. Gaga saa supersyvät halkiot, litistetyt rinnat ja niiden välissä roikkuvan killuttimen anteeksi sillä, että shokeeraavuus on tähden tavaramerkki.

Tyylituomari 2: Melko paljastava. Sopii kantajalleen.

Tyylituomari 3: Ihana nähdä Lady Gagaa pitkästä aikaa! Ja tuo hopeinen, kylmä hiusväri on makea, istuu hyvin mekon kanssa. Mutta. Ehkä liian paljastava kaula-aukko, vaikka Gaga onkin kyseessä.

Tyylituomari 1: Katy Perry sädehti Zuhair Muradin luomuksessa. Liila tukka on räväkkä, mutta sopii Perryn imagoon. Tykkään.

Tyylituomari 2: En tiedä, mitä mieltä olisin tästä. Hyvä väri, mutta mitä tämä materiaali on? Plussaa siitä, että asu itsessään on kuin koru.

Tyylituomari 3: IHANA. Ja lilat hiukset sopivat Katylle loistavasti, paremmin kuin ne vihreät. Asu on kuin koru. Ja ihanaa, ettei uhkea Perry valinnut tällä kertaa avokaulaista mekkoa: näin hän todistaa olevansa erittäin naisellinen asussa kuin asussa. Oikea kissanainen.

Tyylituomari 1: Apua. Kim uhkui glamouria Jean Paul Gaultierin erikoisessa puvussa. Kampaus sopii Kimille ja kengät ovat kivat, mutta lanteille lätkäistyt kimaltavat taskut tekevät Kimin kuuluisista kurveista korostetun muhkeat.

Tyylituomari 2: Tämä on hirveä. Kuin luksus-kylpytakki, jonka alla on ei-mitään! En käyttäisi.

Tyylituomari 3: Kääk. Tekisi mieli mennä, ja vetää "vetskaria" alas: nimittäin tuosta lantiosta alaspäin. Alapään vilauttelu on niin last season.

Tyylituomari 1: Miley ei petä! Sinänsä musta, pitkä puku ja yksinkertainen kampaus olivat tyylikkäät valinnat, mutta cut out-detaljeja on tässä puvussa jo turhankin runsaasti. Kankun kohdalle sijoitettu kurkistusaukko vaikuttaa hassulta ja epäkäytännölliseltä.

Tyylituomari 2: Jos asussa ei olisi leikkauksia reiden kohdalla, mekko olisi ihan tavallinen. Tuomioni on siis: erikoisuuden tavoittelua.

Tyylituomari 3: Miley ei kuulu suosikkeihini. Ja peek a boo -leikkauset eivät ole mielenkiintoisia.

Tyylituomari 1: Väri ja malli sopivat Taylorille erinomaisesti, vaikka henkilökohtaisesti en tällaisesta takaapäin pidemmästä mullet-helmasta niin välitäkään. Sivujakaus jyrää hiustrendinä, kivaa!

Tyylituomari 2: Ihana väri, ihana malli. Makeat kengät! Tästä tykkään.

Tyylituomari 3: Rakastan tuota väriä. En yleensä pidä mekoista, jotka ovat edestä lyhyet, takaa pitkät. Mutta tässä helmassa on sitä jotain.

Tyylituomari 1: Hieman Diana Ross meets discopallo, mutta kyllähän Rita Ora tässä Pradan puvussa sädehtii. Pitkät hihat, helmat ja korkea kaulus ovat jo hieman liikaa kimallusta: tämä puku olisi ollut kiva nähdä vaikkapa lyhyellä helmalla.

Tyylituomari 2: No nyt on kyllä liikaa glamouria.

Tyylituomari 3: Tässä on samaa vibaa kuin Katy Perryllä ja Lady Gagalla. Tykkään. Ja tuo hiusväri! Onkohan se nyt in? Täytyy varata aika kampaajalle.

Tyylituomari 1: Haimin sisarustrio pysyi uskollisena tyylilleen. Valkoinen housupuku näyttää erityisen hyvältä.

Tyylituomari 2: Jaa-a. Keskimmäinen puku miellyttää silmää, muista en perusta. Ei kovin juhlavaa.

Tyylituomari 3: Mikään näistä ei sytytä. Ei sitten millään tavalla.

Tyylituomari 1: Tykkäsin Gwenin Versacen haalarista. Asennetta, tyyliä ja hieman kasarihenkinen kokonaisuus, paketti pysyy hyvin kasassa. Tässä asussa on rockia!

Tyylituomari 2: Ihana yläosa! Tälle tyylille antaisin arvosanaksi 9, ainakin.

Tyylituomari 3: Rokkimimmi. Oikea rokkimimmi. Jos olisin yhtä sutjakka, valitsisin tämän ylleni.

Tyylituomari 1: Mikä pettymys! Ciaran tylliasu oli ehkä kamalin kaikista. Helma on edestä aivan liian lyhyt, eikä imartele tähden sääriä. Laahus on kamala. Materiaali näyttää halvalta eikä puku istu hyvällä tahdollakaan. Asu saa kauniin naisen näyttämään todellista runsaammalta. Ihan kuin Ciaran taaperoikäinen lapsi olisi stailannut äitinsä juhliin.

Tyylituomari 2: Näin kuvan ja mieleeni tuli, että tähti on sokkona kompastunut verhoihinsa ja hoiperrellut sitten vahingossa ulos ovesta ja suoraan kameroiden eroon. Liian pörheä kokonaisuus.

Tyylituomari 3: Ensimmäinen reaktio: aloin nauraa.

Tyylituomari 1: Chrissy näyttää upealta kauniissa Puccin mekossa. Yksinkertainen mutta näyttävä look. Tykkään.

Tyylituomari 2: Tylsähkö, puku on mallia "ihan kiva".

Tyylituomari 3: Boooooring.

Tyylituomari 1: Ihana Jennifer! Yksinkertainen, valkoinen mekko näyttää todella tyylikkäältä tummahipiäisen, kurvikkaan naisen yllä. Liilahtava huulipuna ja elegantti choker-kaulapanta kruunaavat tyylin. Yksi suosikeistani.

Tyylituomari 2: Yksinkertainen, elegantti. I approve.

Tyylituomari 3: Ihana look, Jennifer. Lyhyet hiukset sopivat loistavasti! Oikea Kleopatra.

Tyylituomari 1: Toivon, että joku päivä näkisin Arianalla uuden kampauksen ja matalammat kengät. Sinänsä mekko on ihan kiva. Laukku näyttää hieman tönköltä.

Tyylituomari 2: Uu, tämä asu näyttää jännittävältä. Plussat erikoisesta hopeisesta yksityiskohdasta.

Tyylituomari 3: Nyt ei jotenkin istu tämä. Miksi minulle tuli pussilakana mieleen?

Tyylituomari 1: Ihana smokki, seksikäs. Ilahdun aina nähdessäni naisilla upeita housupukuja punaisella matolla.

Tyylituomari 2: Ei kovin juhlava. Tällaisista housupuvuista tulee aina mieleen toimistotyö.

Tyylituomari 3: Grauh. Tuli sellainen olo, että lähtisin Kendrickin matkaan vaikka heti. Tyylikäs, pidän maskuliinisen ja feminiinisen yhdistelmästä.

Tyylituomari 1: Iggy yllätti upeassa sinisessä, väri sopii hänelle loistavasti. Kampaus ei puolestaan ole mieleeni.

Tyylituomari 2: Jos tuota helman outoa leikkausta ei olisi, tykkäisin tästä asusta. Olkapäiden koristelut ovat jees, samoin kylkien. Helma on outo.

Tyylituomari 3: Kaunis, naisellinen lantio pääsee oikeuksiinsa tässä. Sähkönsininen on kaunis väri. Mutta mikä idea helmassa? "Hei, minulla on nilkat, voit kurkistaa vaikka tästä?"

Lue myös:

    Uusimmat