KUVAT: Tuliko meistä kansikuvatyttöjä? Toimitus testasi kauneussovellukset

Saako sovelluksella kauniin ihon ja täydellisen lookin? Laitoimme sovellukset testiin!

Daily Mailin ja Buzzfeed-sivuston mukaan esimerkiksi selfieistään tuttu Kim Kardashian parantelee kuviaan FaceTune-nimisellä sovelluksella. Sovelluskaupat ovat täynnä kuvanmuokkausohjelmia, jotka on tarkoitettu erityisesti ihon, meikin ja kasvojen muodon paranteluun.

Saako sovelluksella taviksesta kansikuvatytön? Laitoimme sovellukset testiin!

Modiface Photo Editor

Mitä lupaa: Intuitiivisin meikkisovellus kaikkiin kuvanmuokkaustarpeisiisi.

Toimiko? Kavensi kasvoja esiasetuksilla liikaakin. Omia kasvoja saa kaventaa myös itse haluamansa määrän. Sovellus myös meikkaa, mutta tulos on melko feikki: silmien muoto täytyy alussa määritellä supertarkasti, muuten rajauksen menevät minne sattuu.

IMG_7724
IMG_7767

Perfect365 HD

Mitä lupaa: Paras kuvanputsaus- ja meikkisovellus iPadille.

Toimiko? Kenties kaikista sovelluksista se muovisin lopputulos. Ihoa voi siloitella, kunnes kasvot näyttävät sumupilveltä. Myös muotoilee kasvot uuteen uskoon. Rajuja meikkejä, silmien värin voi vaihtaa. Hauska lelu?

IMG_7746
IMG_7752

Visage Lab

Mitä lupaa: Ammattimainen "kauneuslaboratorio" kasvokuville.

Toimiko? Testin tylsin! Lataa kuva, ja sovellus tekee kaiken puolestasi. Hyvä, kun saat nappulaa painaa. Sovelluksessa on muutama ominaisuus, jotka eivät tee kuvaan mitään kovin dramaattista. Iho muuttuu tässäkin sovelluksessa muhjuiseksi sumuksi.

IMG_7740
visagelab

Photo-Finish

Mitä lupaa: Täydellisen ihon.

Toimiko? Toinen testin tylsimys. Muutama ominaisuus. Tekee lupaamansa täydellisen ihon sumentamalla kaikki mahdolliset juonteet, näpyt ja muut luonnetta ja persoonallisuutta antavat asiat.

IMG_7740
IMG_7745

YouCam Makeup – Makeover Studio

Mitä lupaa: Fiksu meikkisovellus laukussasi. Modernille naiselle.

Toimiko? Sovelluksista kenties pelottavin. Osaa levittää meikit ja kaventaa kasvot ilman, että kuvasta tulee muovinen. Kuva näyttää melko aidolta, vaikkei ole. Tulee pakostakin mieleen, käyvätkö ihmiset oikeasti juhlissa meikattuina, vai onko kuvat otettu kotisohvalla ja retusoitu tällä...

IMG_7753
IMG_7755

Muokattujen kommentit

"Oma naama muistutti ensivilkaisulla pesukarhua. Jotain kummaa on tapahtunut, mutta en heti arvannut, mitä. Kasvoja oli kuitenkin kavennettu. Sovellus on ihan hauska ja ilmeisen helppo käyttää. Ehkäpä leikkisin tällä pilailumielessä, mutta en aio kuitenkaan käyttää mahdollisia selfieitäni jatkossa sovelluksen kautta. Liian muovista."

"Oma naama näytti jotenkin oudolta kavennusten jälkeen. Olin oma itseni, mutten kuitenkaan. Pakko ihailla tapaa, jolla "meikit" levittyivät sovelluksessa: osa näytti ihan aidolta! Kuvanmuokkaus on kivaa, mutta tämä oman naaman muuttaminen eri muotoon kyllä vähän karmii."

"Sovellushan oli aivan mahtava. Voisin kuvitella käyttäväni palvelua omissa selfiessä, tosin en noin överillä tavalla. Helppo tapa kokeilla, toimiiko joku tietty tyyli sinulle. Näen myös sovelluksessa suuren kaupallisen potenttiaalin!"

Lue myös:

    Uusimmat