Kuvat: Teinipojasta seksikkääksi kaunottareksi – Brittneyn, 17, muodonmuutos loksauttaa leuat

Nuoresta, koulukiusatusta nörttipojasta on muuntautunut kaunis ja itsevarma naisen alku.  Ja nyt Brittney  on onnellisempi kuin koskaan.

17-vuotias Brittney Kade on silmiä hivelevän kaunis vaaleaverikkö, jonka perään vihellellään taukoamatta. Hänen kuviaan ja videoitaan seuraavat tuhannet ja taas tuhannet. Ulkonäköä ylistäviä kommentteja suorastaan satelee. Kalifornialainen kaunotar onkin aloittelemassa uraansa mallina.

Ennen kaikkea tätä Brittney oli Brandon.

Nuori nörttipoika, jota koulukiusattiin rankalla kädellä. Brandon masentui niin vakavasti, ettei uskaltanut edes lähteä kouluun. Ennen koulukiusaamistakin hän tunsi olonsa onnettomaksi.

Kaikki muuttui, kun Brandon aloitti muutoksensa Brittneyksi. Hän on nimittäin transsukupuolinen. Hän tunsi jo lapsena syntyneensä väärään kehoon.

Brittney ennen – ja jälkeen

Brittney Kade (2)
Brandon. Copyright: Barcroft Media/ All Over Press. Photographer: Barcroft Media.
Brittney Kade
Brittney Kade Copyright: Bruce Feagle / Barcroft Media/ All Over Press. Photographer: Bruce Feagle / Barcroft Media.

Brittney aloitti hormonihoidot 15-vuotiaana vanhempiensa, terapeutin ja lääkäreiden luvalla. Eritoten Brittneyn äiti on ollut tyttärensä tukena.

Nuorelle Brittneylle ei ole tehty yhtäkään kauneusleikkausta.

Muutoksen myötä nuoren naisen itsetunto on parantunut kohisten ja nykyään hän tekee myös mallin töitä.  Brittney etsii myös rakkautta elämäänsä: hän seurusteli kaksi vuotta poikaystävänsä kanssa, mutta suhde päätyi eroon: pojan vanhemmat eivät pystyneet hyväksymään sitä, että Brittney on transsukupuolinen.

Brittney Kade (5)
Ennen Brittney oli Brandon. Copyright: Barcroft Media/All Over Press. Photographer: Barcroft Media.
Brittney Kade (6)
Brittney Kade tuntee olevansa nyt kokonainen. Copyright: Bruce Feagle / Barcroft Media/ All Over Press. Photographer: Bruce Feagle / Barcroft Media.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat