KUVAT: Pirelli-kalenteri 50 vuotta – plussakoon malli viettelee ensi vuoden kalenterissa

Legendaarinen Pirellin tyttökalenteri juhlii 50 vuotista taivaltaan.

Italialaisen rengasvalmistaja Pirellin tyttökalenteri on maailman kuumin lajissaan. Huippuvalokuvaajien kuvaamassa kalenterissa poseeraavan aikansa upeimmat huippumallit, joten ei ihme, että kalenterista on tullut taiteellisessakin mielessä arvostettu julkaisu.

Vuoden 2015 kalenteri julkistettiin eilen Milanossa. Legendaarisen Steven Meiselin kuvaaman kalenterin on stailannut Vogue Paris'n entinen päätoimittaja, muotialan konkari Carine Roitfeld. Kuvissa poseeraavat muun muassa huippumallit Adriana Lima, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Karen Elson, Isabeli Fontana ja Gigi Hadid. Erityisen kiinnostavaa on, että mukana on myös yhdysvaltalaismalli Candice Huffine, joka tunnetaan runsaista kurveistaan.

Candice on esiintynyt aiemminkin esimerkiksi Italian Voguen sensuelleissa kuvissa.

Gigi Hadidin kuuma otos. Meiselin tyylille uskollisesti kuvissa nähdään paljon lateksia.

Myös huippumalli Joan Smalls paljastaa rintansa uudessa kalenterissa.

Virkistävää on, että Pirelli ei ole korostanut käyttävänsä uudessa kalenterissaan plussakoon mallia. Myös aiemmin syksyllä Calvin Klein käytti vaivihkaa mainoksissaan muodokkaampaa kaunotarta Myla Dalbesiota, joka keikkuu vaatekokonsa puolesta jossain plussakoon ja mallikoon välillä. Kenties muodin alan erottelu mallien ja plussakoon mallien välillä on vähitellen hämärtymässä?

Pirelli-kalenteri 50 vuotta – katso kuvat juhlanäyttelystä!

Milanossa on avattu juhlanäyttely, joka esittelee Pirelli-kalentereiden kuvia vuosien varrelta.

 

Kuvat Twitter, Instagram, All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat