Kuvat: Kuin kaksi marjaa – Mel B:n teini-ikäinen tytär on kuin ilmetty äitinsä

Ensi vuonna comebackin konserttiareenoille tekevän Spice Girlsin Mel B:n esikoistytär on jo 16-vuotias.

Suurta suosiota 1990-luvun lopulla nauttineen tyttöbändi Spice Girlsin riveissä menestyneen Mel B:n eli Melanie Brownin 16-vuotias tytär Phoenix muistuttaa jatkuvasti enemmän äitiään.

Mel B julkaisi Instagram-tilillään New Yorkin muotiviikoilla otetun kuvan tyttärestään.

– Minulla ei ole muuta sanottavaa kuin että ota minun kenkäni ja mekkoni pois NYT, Mel B kirjoittaa kuvan yhteydessä humoristisesti.

Aiemmin julkaistussa kuvassa Mel B ja Phoenix poseeraavat yhdessä.

– Äiti ja tytär. Mihin minun pieni tyttöni oikein katosi, Scary Spicena Spice Girls -aikoina tunnettu Mel B ihmettelee kuvatekstissä.

Phoenix Brown on Mel B:n ja tämän ex-aviomiehen, tanssija Jimmy Gulzarin yhteinen lapsi. Mel B synnytti toisen lapsensa vuonna 2007. Angel-nimisen lapsen isä on yhdysvaltalaisnäyttelijä Eddie Murphy, jonka kanssa laulajalla oli suhde vuonna 2006.

Mel B on tällä hetkellä naimisissa elokuvatuottaja Stephen Belafonten kanssa. Parilla on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2011 syntynyt tytär Madison.

Kesällä uutisoitiin ysärijätti Spice Girlsin suunnittelevan vuodelle 2016 20-vuotisjuhlakiertuetta. Suunnitteilla olevalle maailmankiertueelle ovat osallistumassa Mel B:n lisäksi Emma BuntonMelanie Chisholm ja Geri HalliwellVictoria Beckham ilmoitti jättävänsä paluun väliin kiireiden takia. 

"Spaissareiden" albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 85 miljoonaa kappaletta.

Lue myös:

    Uusimmat