KUVAT: Julkkispari muutti vihdoin uuteen kotiin – ostivat myös naapuritalon

Kohupari Kim Kardashian ja Kanye West ovat vihdoin päässeet muuttamaan uuteen kotiinsa.

Kim Kardashian ja hänen aviomiehensä, räppäri Kanye West, yllättivät loppukesästä maksamalla 20 miljoonaa dollaria eli nykykurssin mukaan 17 miljoonaa euroa uudesta kodista Hidden Hillsin alueella. Miljoonaostos yllätti siksi, että pariskunta oli käyttänyt paljon aikaa ja rahaa remontoidessaan hulppeaa Bel Airin miljoonakotiaan.

Nyt pariskunta on kuitenkin tuoreiden kuvien perusteella päässyt muuttaamaan Hidden Hillsin kartanoon.

Uusi koti sijaitsee reilun hehtaarin tontilla ja kartanosta löytyy kahdeksan makuuhuonetta, kahdeksan kylpyhuonetta ja kaksi erillistä wc:tä. Julkkisparin makuuhuoneen yhteydessä on omien kylpyhuoneiden lisäksi runsaasti kaappi- ja pukeutumistilaa, kuntosali sekä oma terassi kylpyläelementteineen. Yhteensä kartanossa on neliömetrejä 4 775.

Hulppeassa keittiössä on kolme saareketta. Ylellisyyksiin kuuluvat myös kaksi uima-allasta, kaksi viiniviljelmää, urheilukenttä ja ruusutarha. Päärakennuksen lisäksi tontilta löytyy 320-neliöinen paviljonki vieraiden viihdyttämiseen sekä vierastalo kylpyhuoneineen.

Runsaasti julkisuudessa pyörivä pari päätti kuitenkin haluavansa omaa rauhaa kotona ollessaan, joten heidän kerrotaan ostaneen myös naapuritalon. Yksityisyyden takaava ostos verotti pariskunnan tiliä 2,5 miljoonalla eurolla.  Talo kuitenkin luultavasti puretaan, sillä sen ulkonäkö ei vedä vertoja vieressä seisovalle hulppealle kartanolle.

Kardashian ja West eivät ole ainoita julkkiksia, jotka ovat päätyneet ostamaan myös kotinsa naapurustosta taloja. Esimerkiksi Facebookin perustaja Mark Zuckerberg käytti miljoonia ostaakseen kaikki kodit Palo Altossa sijaitsevan kotinsa ympäriltä.

Lähteet: VarietyTrulia

Lue myös:

    Uusimmat