KUVAT: Hasselhoff hauskuutti suomalaistoimittajia

Elävän legendan pressitilaisuus paljasti hauskan yksityiskohdan näyttelijän pukeutumismieltymyksistä.

David Hasselhoff Show'n kuvauksiin Suomeen saapunut tähti piti tiedotustilaisuuden Helsingissä perjantaina. Hän kyseli taskuliinansa perään jo ensimmäisen minuutin kohdalla, ja pyysi manageriaan sen hänelle tuomaan.

Viiden minuutin kohdalla David Hasselhoff kysyi uudestaan, joko hänen managerillaan, Nickillä on hänen liinansa. Nick antoi Hoffille valkopohjaisen, liituraidoilla ja pienellä logolla varustetun taskuliinan. 

– Olen riippuvainen taskuliinoista! Tässä taskuliinassa oleva pieni kuva näyttää ihan manageri Hessu Reijoselta. Hän toi minut ja KITT-auton Suomeen -87, fiilisteli tähti käyttämäänsä taskuliinaa.

Mustan pukuun ja näyttäviin mustapunaisiin kenkiin pukeutunut Hasselhoff yltyi kertomaan jopa taskuliinansa tarkemman tarinan.

– Sain tämän lahjana tuotannosta, kun olin viime kesänä kuvaamassa Brändäreitä Suomessa. Soitin lahjanantajalle ja kerroin, että rakastan taskuliinoja! Ja he lähettivät niitä varmaan neljäkymmentä lisää!, Hoff kertoi innoissaan.

David Hasselhoff Show alkaa huhtikuussa 2015 Subilla.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.